Челси излиза с предложение към Тотнъм

Публикувано на: 2011-06-16

Челси излиза с предложение към Тотнъм като им предлага 22 милиона паунда за Модрич.

Последните новини свързани с Челси и Тотнъм са, че се говори за преминаването на халфа Лука Модрич от Уайт Харт Лейн към Стамфорд Бридж. Офертата е направена към хърватина, но Тотнъм категорично отказват. Каква е причината още не е станало ясно.

Дали очакват друго предложение с по-висока оферта или просто искат да запазят великолепния играч?

Представител на Лука Модрич заяви, че играчът е готов да напусне Тотнъм, но предложението, което е получил от Челси, а именно 22 милиона паунда се оказва по някакъв начин ниска оферта за реалната стойност на халфа.

В сряда вечерта след репортаж става ясно, че сините са направили предложение с такава сума за хърватина. След интервю с представителя Ники Вукан по BBC Sport той заявява: ” Лука е щастлив в отбора на Тотнъм, но няма да крия, че ако се появи предложение, което е примамливо не само за отбора, но и за играча ще бъдем готови да го обсъдим “. След това добавя: ” По мое мнение без да бъда повлиян от странични неща, мога да кажа, че 22 милиона е една твърде ниска цена за играч от такъв ранг “.

Модрич пристига в Тотнъм през 2008 година, като тогава е бил закупен за 16 милиона паунда. Играчът изиграва ключова роля в Шампионската лига през миналия сезон. Роден е през 1985 година в Задар. Един наистина много издържлив и агресивен играч, който се бори много настървено за топката.

Очаква се, че Челси ще увеличи направената оферта за бившия играч на Динамо Загреб. Освен Челси в борбата за хърватина влизат и Манчестър Юнайтед и Манчестър Сити. Напълно нормално е Модрич да бъде замаян от целия този интерес, но все още ще държи положението си в отбора на Челси. Все пак последна дума има самият играч, който преди време беше заявил, че очаква да играе футбол от най-високо ниво в Англия.