1xBet Депозит и Теглене

Вход в 1xBet от България

Влез в 1xBet

1xBet е букмейкър, който се старае да бъде ползотворен за всякакъв тип клиенти с всякакви възможности и желания. Поради тази причина, от компанията много добре знаят колко е важно да направят възможно за всеки един клиент да направи депозит, защото колкото и на един любител на залозите да му харесват услугите на букмейкърската къща и колкото и да му се иска да играе в нея, то той няма как да го направи, ако няма удобен разплащателен метод или пък лимитите на транзакциите са прекалено високи за неговите възможности.

За да бъде удобен на всички, руският хазартен оператор предлага на своите български клиенти над 30 възможности за депозит и дори още повече за теглене (обикновено е обратното), а минималните лимити на транзакциите позволяват дори и играчите с най-скромни възможности да залагат – само 2 лева е минималният трансфер при депозитите, докато 3 лв. е минималната сума, която можете да изтеглите след натрупването на печалби.

Разплащателните методи са най-различни. За 1xbet депозит те биват банкови карти Visa и MasterCard, 7 системи за интернет банкиране като GT Bank, Sterling Bank, FCMB, Zenith Bank, Skye Bank, Providus Bank и Access Bank, предплатените карти на Neosurf, е-портфейлите Skrill, Neteller, Epay, Cashenvoy, Perfect Money, Ecopayz и Payeer и така нашумялите през последните години криптовалути като Биткойн, Етериум и още 15 други.

Що се отнася до разплащателните методи при 1xbet теглене, те са повече, защото са добавени около десетина други банки, към които може да се направи трансфер.

1xBet се определя от анализаторите и като букмейкърът с най-бързо време за реакция – моментално стават готови преводите към сметката ви в сайта, а тегленията се извършват в рамките на рекордните до 15 минути! Не си мислете, че бързите транзакции са в следствие на скъпи такси, напротив – всички транзакции, независимо дали става въпрос за такива навътре или навън от 1xBet, се извършват с нулеви такси!

И така, накрая ще завършим с малко информация за това как да направите 1xbet депозит и 1xbet теглене.

Приемаме, че вече сте се регистрирали и сте се логнали в сметката си (вижте как да си създадете Регистрация в 1xBet, ако все още не сте се).

От вас се изисква да натиснете върху ясно открояващия се зелен бутон “Депозит“, който ще видите да стои там, където преди да влезете в сметката си са бутоните за регистрация и логин (горе вдясно на екраните).

На следващо място трябва да изберете един от възможните методи в отворилия се списък с възможности.

Натискайки върху даден метод, на екрана ви ще изскочи прозорче, в което трябва да напишете сумата на желаната сума на депозит в 1xBet и да кликнете върху “Потвърди“.

След това процедурата не е една и съща за различните методи, като вие просто трябва да следвате инструкциите и това, което виждате на екраните си.

По почти същия начин можете да правите и при 1xbet теглене на пари, като за тях клиентът трябва да натисне върху “My Account“ и от падащото меню, което ще се появи, да кликне върху “Изтегли Средства“, следвайки след това една аналогична процедура.

Пълен анализ на букмейкъра:

1xBet Mobile
1xBet Бонуси
1xBet Casino
1xBet Регистрация
1xBet Контакти
1xBet Залози на Живо
1xBet Poker
1xBet ТВ На Живо
1xBet Виртуални
1xBet Тото