100%
до 200лв.
300%
до 30лв.
18+
T&C APPLY
100%
до 200лв.
300%
до 30лв.
18+
T&C APPLY
1xBet Мобилно Приложение

Вход в 1xBet от България

Изтегли приложението на 1xBet >>

Четете това от вашия смартфон и искате от същия този смартфон да можете да залагате в някой голям и реномиран букмейкър? Можем спокойно да ви зарадваме, че няма да имате никакъв проблем в изпълнението на това свое желание, тъй като всички големи букмейкъри са създали някакви свои мобилни версии, а руската компания 1xBet излиза на преден план със своята гама от половин дузина различни приложения, създадени специално за клиентите на букмейкъра. Цялата необходима информация за апликациите на 1xbet mobile е темата на тази наша статия!

1xBet Mobile App – Мобилни приложения

В основата на гамата от приложения на 1xBet app стоят техните основни Android и iOS приложения, от които можете да залагате на всички хазартни игри в сайта от телефоните си.

Как става това? Изтегляте приложенията на своя смартфон или таблет и с натискането на 1xBet app иконката в менюто на вашето устройство ще получавате моментален достъп до всички бетинг услуги в системата на 1xBet.

Имайте предвид, че трябва да имате достатъчно добра интернет връзка, тъй като не можем да определим приложенията на този букмейкър като най-леките на пазара – той е включил в своите апликации всяка една от своите десетки услуги и не е спестил различните банери и графични красоти, заради което приложенията му изискват бърз интернет, за да се зареждат бързо и гладко.

Но как става самото изтегляне? Зависи от това дали устройството ви е снабдено с Android или с iOS:

1xbet Android устройства – Следвайте следната последователност:
1. Влезте в сайта на букмейкъра и натиснете “Smartphone app 1xbet“ бутонът, който може да се открие във футъра (дъното) на сайта.
2. Натиснете “Android!“.
3. Натиснете “Download“
iOS устройства – Можете също да влезете в тази страница “Smartphone app“, където ще видите линк за сваляне и на iOS приложението, но можете също така и да влезете в App Store и да го намерите оттам, което ще бъде може би по-бързият начин.

Потенциалните потребители на Android и iOS приложенията трябва да знаят също така, че смартфоните и таблетите им трябва да са снабдени с определени версии, за да могат да ги използват:

Android – 4.1+
iOS – 9+

1xBet Mobile Version

В случай, че устройството ви не може да работи с приложенията (то е с по-ниска версия на операционната система или просто е с друга операционна система, с която апликациите не са предвидени да бъдат съвместими, като Windows, например), пред вас остава вариантът да използвате за влизане в сайта своя браузър.

Дори и отваряйки сайта от браузъра си, вие пак ще получите пълноценно мобилно изживяване, тъй като няма да се отвори версията на сайта, предназначена за компютри, а специална мобилна браузър версия, което е създадена за смартфони и таблети.

Тази мобилна браузър версия е почти идентична с двете апликации.

Други приложения на 1xBet

За разлика от останалите букмейкъри на нигерийския пазар, 1xBet не се спира само върху основните си приложения. Руският оператор предлага няколко други апликации с интересни възможности.

Такава е, например, Android апликацията, която представлява цял браузър, който можете да използвате не само за влизане в сайта на букмейкъра, а и за браузване из целия интернет.

Това приложение е абсолютно уникално и невиждано за букмейкърската индустрия, каквото в момента е също и приложението за Java устройства, чрез които залози могат да се поставят и от много по-архаични телефони от модерните смартфони. Този тип устройства са отдавна забравени от букмейкърите, но не и от 1xBet.

Не на последно място остава и покер приложението, от което можете да играете Texas Hold’em и други покер игри с истински пари срещу други играчи на оператора.

Пълен анализ на букмейкъра:

1xBet Бонуси
1xBet Casino