Раздел 1xBet На Живо

Вход в 1xBet от България

Отиди на 1xBet.bg

Букмейкърските къщи се развиха значително през последното десетилетие – първо те започнаха да предлагат залози на живо, след това включиха към залозите на живо статистики за двубоите, а последната иновация е възможността клиентите да гледат пряко предаване за част от събитията.

Интернет букмейкърът 1xBet е сред сайтовете с най-добра такава услуга и поради тази причина си заслужава да й обърнем специално внимание в тази статия.

Какви са условията да гледаме мачове в 1xBet на живо?

Единственото условие, което поставят от хазартната компания, за да можете да гледате мачовете на живо, е да сте регистриран клиент на букмейкърската къща. Това означава, че след откриването на сметка, което става за по-малко от една минута (Виж 1xBet Регистрация), ще имате неограничен достъп до всички директни излъчвания на спортни събития до края на живота си.

1xBet live stream не изисква нито да плащате за гледането, нито да поставяте залог на мача, който гледате, нито дори да имате пари в сметката си. В този аспект можем само да похвалим букмейкъра, тъй като всички негови конкуренти на пазара с подобна услуга изискват клиентът да има пари в сметката си, за да гледа. В руския гигант това не е необходимо, но все пак ще трябва да депозирате, ако искате, освен да гледате, и да залагате на мачовете.

Но, ако нямате интерес към залозите, можете само да се регистрирате и да гледате като фен. Мачовете, които се предават по телевизията, не са толкова много, така че тази опция би трябвало да представлява интерес за всеки спортен фен, тъй като в нея са включени стотици мачове от десетки спортове всеки ден.

Какви събития се предлагат за 1xbet пряко предаване?

Друго предимство на лайв стрийминг услугата е високият ранг на спортните събития, които са част от нея.

1xBet дори предлага видео от Световното първенство в Русия, най-големият футболен форум в света, а също така излъчва някои от най-популярните първенства по футбол в Европа като Серия А, например.

Тенис феновете пък се наслаждават на всички ATP и WTA турнири, а водещи национални и международни събития се предлагат още за десетки спортове като баскетбол, хокей на лед, волейбол и много други.

Как да гледаме 1xbet live stream?

След като влезете в раздела 1xbet на живо, ще видите всички мачове, за които в момента има пряко излъчване, да бъдат обозначени с малка икона на телевизорче.

За да гледате някой мач от компютър, трябва да натиснете тази икона и видеото ще стартира в дясно на екраните ви.

От телефон, трябва да отворите страницата на мача и там ще видите бутон “Video“.

Пълен анализ на букмейкъра:

1xBet Mobile
1xBet Бонуси
1xBet Casino
1xBet Регистрация
1xBet Депозит и Теглене
1xBet Контакти
1xBet Залози на Живо
1xBet Poker
1xBet Виртуални
1xBet Тото