300%
до 30лв.
18+
T&C APPLY
300%
до 30лв.
300%
до 30лв.
222лв
бонус
18+
T&C APPLY
1xBet отхвърли обвиненията в безотговорно поведение

1xBet отхвърли обвиненията в безотговорно поведение

Публикувано на: 2019-12-05

1xBet отхвърли обвиненията, че са извършвали дейността си във Великобритания по безотговорен начин и обвиниха трети страни за проблемите, които имат с Хазартната комисия на Великобритания.

Операторът е решителен да съдейства на UKGC, за да разрешат проблемите, и разкри, че работи за възстановяване на пълния си лиценз на пазара.

1xBet попадна в центъра на медийна буря след разкрития на изданието Sunday Times, които обвиниха оператора в различни провинения като предлагане на непозволени видове залози и промотиране на услугите във видео стрийминг сайтове.

Конкретно по последното обвинение, руският букмейкър обвини трети страни, които са пускали рекламите им в забранените сайтове. Това, казват те, се е случило без тяхното знание или съгласие.

“Ние сме утвърдена международна компания, която следва всички релевантни закони и регулации във всяка юрисдикция, на която оперираме“, заяви говорител на компанията. “Ние сме напълно ангажирани в създаването на среда, която защитава играчите от безотговорен хазарт и пристрастяване“.

1хБет имаха няколко елитни спонсорски договора в Англия с тимове като Челси и Ливърпул, които обаче бяха прекратени след скандала.