1xBet Регистрация

Вход в 1xBet от България

Регистрирай се в 1xBet сега

Източноевропейският букмейкър 1xBet позволява регистрации да си правят играчи от почти цял свят, като за радост България е сред многото страни, чиито жители могат да се регистрират в букмейкъра и да се възползват от това повече от богато портфолио с хазартни услуги, за които сме ви разказали в основното ревю на 1xBet и допълнителните статии за хазартния сайт.

Докато в останалите материали можете да прочетете какво ще можете да правите след регистрацията, тук ще обърнем внимание на въпроса как се прави самата регистрация. Както и сами ще се убедите до края на тази статия, създаването на регистрация е процес, който нито е сложен, нито е времеемък. Това важи за всеки един от различните методи за регистрация, а букмейкърът предлага цели четири такива метода. Ние ще ви разкажем обстойно как можете да станете клиент на 1xBet чрез всеки един от тези четири метода.

Как да си открием сметка – 1xbet Регистрация?

За да изберете един от наличните четири метода, трябва за начало да кликнете върху бутонът “Регистрация“. Този бутон представлява бял текст на зелен фон, който се забелязва лесно в горната дясна част на екрана на вашия компютър или смартфон.

В страницата, която ще се появи, ще видите четири бутона с четирите метода за регистрация:

➢ Един клик
➢ Телефонен номер
➢ E-mail
➢ Социални мрежи

Натиснете върху методът, който ви се струва най-удобен, и следвайте инструкциите, които ще прочетете в следващите редове…

1xBet Регистрация с метод #1 – С един клик

Най-често използваният метод за регистрация от потребителите на 1xBet е регистрацията с един клик. Както се предполага от името, при нея сметката се открива буквално за секунди.

Е, не е точно с един клик, а по-скоро с три – при този метод трябва да изберете страната, от която сте, както и валутата, с която искате да залагате. В случай, че се намирате в България, софтуерът на букмейкърската къща автоматично ще запълни тези полета с “България“ и “Български лев“.

Ако това са коректните данни, просто трябва да натиснете зеления бутон “Регистрация“ и ще влезете моментално в профила си.

Ако се чудите как след това ще влизате в профила си, след като не сте въвели нито потребителско име, нито парола, не се притеснявайте – букмейкърът е помислил за това! След натискането на въпросния бутон “Регистрация“, на екрана си ще получите “Account number“ и “Password“, с които ще се логвате. Тъй като номерът на акаунта и паролата са произволни цифри и букви и са трудни за запомняне на ум, букмейкърът ще ви даде три опции за записване на логин данните:

➢ Изпращане на вашия имейл адрес
➢ Запаметяване на вашия смартфон или компютър под формата на текстов файл
➢ Запаметяване на вашия смартфон или компютър под формата на скрийншот (.png файл)

1xbet регистрация с метод #2 – Чрез телефонен номер

Вторият метод е много подобен на първия с две основни разлики:

➢ Вместо страна, вие ще трябва да въведете телефонния си номер (от кода на номера ще стане ясно и от коя страна се намирате, като по подразбиране е зададен българският код +359)
➢ След натискането на бутона “Регистрация“, няма да бъдете автоматично вписани в профила си, а първо ще получите съобщение на телефона си, в което ще ви бъдат предоставени паролата и номера на акаунта, с които да се логвате.

Регистрация в 1xbet с метод #3 – По e-mail

Това е най-дългият и най-подробен метод, при който предоставяте детайлна лична информация, включваща лични данни като имена, град и страна и данни за акаунта като имейл, парола и телефон.

След попълването на тези данни и натискането на “Register“ бутона, следващата стъпка е да влезете в имейл адреса си и да намерите писмото от букмейкърската къща, в което ще получите ценна информация за 1xBet и линк за активиране на сметката.

1xBet Регистрация с метод #4 – През социална мрежа

1xBet е единственият букмейкър, в който играчите могат да не се регистрират в традиционния смисъл на думата, а да използват профила си в някоя социална мрежа като Facebook или Twitter.

Почти всеки от вас вероятно има такъв профил, така че това е много удобна възможност, която не само ви спестява времето около регистрацията, а и след това ще ви спестява времето при всеки логин в букмейкъра, тъй като няма да се налага да въвеждате имейл адрес/номер на акаунта и парола, а просто ще трябва да натиснете върху социалната мрежа, с която сте се регистрирали.

Пълен анализ на букмейкъра:

1xBet Mobile
1xBet Бонуси
1xBet Casino
1xBet Депозит и Теглене
1xBet Контакти
1xBet Залози на Живо
1xBet Poker
1xBet ТВ На Живо
1xBet Виртуални
1xBet Тото