1xBet се фокусира върху новите възможности

1xBet се фокусира върху новите възможности

Публикувано на: 2020-01-12

Скорошно проучване на Radiant Insights предположи прогресия на глобалния пазар на спортните залози с близо 10% до 2022 г., което още веднъж показва колко обещаващ и развиващ се е този сектор.

Букмейкърската къща от онлайн пространството 1xBet вярва, че новите данни и възможности, заедно с последните партньорства на компанията и фокусът върху навиците на младите играчи, дава много добър потенциал за развитие на компанията през 2020 г.

“За нас, пазарът на спортните залози е възможност да променим живота на хората към по-добро“, разказа екипът на 1хБет. “В 1xBet даваме най-доброто от себе си, за да увеличим присъствието си в различни пазари, предлагайки безброй промоции, за да могат играчите да разберат за нас и да ни запомнят. Ние се целим в изграждането на нова по-здравословна култура на залагане сред клиентите ни в повече от 50 държави, в които работим.

Операторът изрази своята готовност да се адаптира към нарастващия мобилен пазар и все по-големият интерес към залозите на електронни спортове, както и към очакваното увеличение на използването на криптовалути. В момента 1xBet България това е един от единиците букмейкъри в Европа и единственият в България, който предлага депозити с криптовалути като Биткойн.