Виртуални залози в 1xBet

Вход в 1xBet от България

Посети 1xBet

Залозите на виртуални спортове, които се определят често като бъдещето на спортните залози, са силно застъпени в букмейкърската къща от Русия 1xBet.

Нека да започнем с това какво представляват виртуалните спортове и залозите на тях… Виртуалните залози представляват компютърно-симулирани двубои, задвижвани от т.нар. “мач енджин“, който решава какво ще се случи на терена. От гледна точка на потребителите, виртуалните спортове наподобяват много компютърна игра, в която само че не вие управлявате отборите – те се управляват от мач енджина. Потребителят просто наблюдава мача и се наслаждава на драмата и тук стигаме до интересната част – залозите на виртуални спортове.

В много букмейкърски къщи, една от които очевидно е 1xBet, можем да правим залози на виртуалните спортове и да печелим истински пари от тях. Разбира се, този тип залози са направени за забавление и от тях трудно се печели в дългосрочен план, тъй като няма как да познавате винаги какво компютъра ще реши да се случи, но това не прави виртуалните спортове по-малко забавни.

Какви виртуални залози можете да поставяте в 1xBet ще разберете от тази статия.

1xBet Виртуални залози в раздел “Live“

Любопитното е, че букмейкърската къща е поставила голяма част от виртуалните си спортове в раздела за залози на живо, за който сме разказали в отделна статия – 1xBet Залози на живо. Бихме казали и че тук са най-качествените игри. Не че при останалите качеството е ниско, на само тук ще намерите пълноценно качество на футболната игра FIFA 18, например.

FIFA 18 е и най-популярният виртуален спорт за залози в 1xBet, като можете да залагате на мачове както от играта FIFA 17, така и FIFA 18. Тези игри се отличават не само с най-високо качество, но и с по-високи коефициенти и повече пазари (над 100 за един мач) в сравнение с игрите в раздел “Virtual Sports“, за който ще прочетете по-надолу.

Голямата разлика е, че при виртуалните спортове в “Live“ раздела мачовете продължават по около 15-20 минути, докато във “Virtual Sports“ са с продължителност около 2-3 минути. Това може да бъде както плюс, така и минус, зависи кой колко време иска и може да гледа мача, на който е заложил или на който ще заложи.

В “Live“ раздела виждаме и други виртуални спортове и игри като Pro Evolution Gaming, билярд, Laser League, Mutant League, Mortal Kombat, Counter Strike, Cal of Duty, Angry Birds, рали, ръгби, американски футбол, голф, бейзбол, формула 1, тенис на маса, тенис, хокей на лед, баскетбол, борба, крикет, хандбал, ММА и други.

При една част от тези игри, всъщност не компютърът управлява отборите/състезателите – при част от тези игри вие наблюдавате на живо мачове между истински професионални отбори по електронни спортове, които се състезават един срещу друг за победата. Това прави залозите още по-интересни, тъй като знаем, че битката не е между безчувствени компютри, а между реални хора, борещи се за победата.

Раздел 1xbet “Virtual Sports“

В този раздел ще намерите виртуалните спортове на четири разработчика:

Global Bet – Футбол, футболна лига, коне, кучета, камили и спийдуей.
Golden Race – Коне, кучета, спийдуей, мотоциклети, футболна лига.
Leap Virtual Gaming – Цели 20 игри, повечето от които са на футболна тематика, имитирайки Европейско първенство, Световно първенство, Лига Европа, Шампионска лига, както и, за наша радост, Купата на африканските нации.
Digital Sport Tech – От този бутон в раздела могат да се правят различни индивидуални залози за футболисти и представянето им в предстоящи големи мачове.

1xBet Виртуални спортове от мобилни устройства

Завършваме с това, че всичките различни интригуващи игри, за които прочетохте до тук в тази статия, са налични за игра от мобилни устройства (както от мобилната версия, така и от приложението на 1xBet Mobile)!

Пълен анализ на букмейкъра:

1xBet Mobile
1xBet Бонуси
1xBet Casino
1xBet Регистрация
1xBet Депозит и Теглене
1xBet Контакти
1xBet Залози на Живо
1xBet Poker
1xBet ТВ На Живо
1xBet Тото