1xBet Залози на Живо

Вход в 1xBet от България

Към 1xBet

В следствие на това, че 1xBet е букмейкърът с най-голям брой предлагани събития, той е и букмейкърът с най-много събития в програмата си за залози на живо – този букмейкър предлага до 5 пъти повече мачове за залог в даден момент в сравнение с най-големите букмейкъри в света, което означава, че почти няма мач на света, за който руският сайт да не предлага лайв залози. Както някои се шегуват – 1xBet не предлага залози на живо само за кварталните мачове между приятели.

До 1 000 достигат понякога събитията, на които може да се залага на живо в един момент в раздела 1xbet залози на живо, като в почти всеки един момент броят на събитията е трицифрено число. Трябва да се отбележи една част от предлаганите мачове представляват електронни и виртуални спортове (за тях сме ви разказали подробно в 1xBet Виртуални спортове), но дори и като броим само и единствено мачовете от реалния свят, те също са почти винаги няколкостотин.

Това, което може би още повече ще ви заинтригува, е, че за много от тези мачове се предлага пряко предаване, което е напълно безплатно за всички регистрирани играчи, както и статистики на живо, показващи ни данни за десетки показатели във футболната среща. Букмейкърската къща излъчва на живо топ спортни събития като Световното първенство по футбол, водещи европейски футболни първенства, най-големите тенис турнири, както и различни шампионати от десетки други спортове. Повече за тези две важни и ключови услуги ще намерите в статията на 1xBet Лайв стрийминг.

Всичко това е достъпно от раздел “Live“. В компютърната версия, традиционният изглед на раздела е организиран по следния начин:

➢ От ляво е менюто със спортовете – Натискайки върху някой спорт, сайтът зарежда всички мачове от този спорт
➢ В центъра е менюто с мачовете – Ако не сте избрали мачовете от конкретен спорт, тук ще се показва списък с всички мачове по първенства. В тази част ще виждате резултата от двубоя, минутата и коефициентите за основните пазари като 1Х2, двоен шанс, Под/Над и Азиатски хендикап
➢ Когато натиснете върху дадено спортно събитие, то ще се отвори в центъра на екрана, с цялата информация за него и всички предлагани пазари.
➢ В дясно е фишът за залози, както и прякото предаване и статистиките от избрания от вас мач, ако за него са налични такива.

Компютърната версия предлага също така и опцията “Multi-live“, в който можете да следите едновременно няколко събития.

Малко по-различна е мобилната версия на 1xbet залози на живо. Поради ограниченията, налагани от по-малките екрани, тук няма толкова менюта. Отваряйки раздел “Live“ от смартфона си, вие ще видите списък с всички първенства, от които има в момента мачове. Изберете желаното първенство и ще видите всички мачове от него, а, след като изберете някой мач, информацията за него ще се появи на нов екран.

Мобилната версия предлага също така и под-раздел “Top Live“, в който се показва списък с най-интересните мачове в момента.

Иначе, още в центъра на началната страница в мобилната версия ще видите бутон, който води към залозите на живо, така че няма да имате никакви затруднения да отворите раздела.

Пълен анализ на букмейкъра:

1xBet Mobile
1xBet Бонуси
1xBet Casino
1xBet Регистрация
1xBet Депозит и Теглене
1xBet Контакти
1xBet Poker
1xBet ТВ На Живо
1xBet Виртуални
1xBet Тото