100%
до 200лв.
18+
T&C APPLY
222лв
бонус

Аржентина – Коста Рика 12.07.2011 Копа Америка

Публикувано на: 2011-07-10

Аржентина – Коста Рика, двубой от група “А” на 12.07.2011 година в 03:45 българско време

Една от следващите най-интересни срещи свързани с Копа Америка предстои между отборите на Коста Рика и Аржентина. Мачът ще се състои на 12.07.2011 година и се очаква да бъде внушителен и безкрайно интересен.

След като в един от последните си мачове Аржентина не отбеляза гол срещу Колумбия, мачът от втория кръг от Група А на Копа Америка завърши с нулево равенство. Това беше един наистина доста коментиран мач, след като треньорът на Коста Рика отправи няколко заплахи към отбора на Аржентина като ги обиди и заяви, че Аржентина не са никакъв отбор.

Коста Рика все още са на чело на класацията като имат 4 точки, докато Аржентина имат 2 точки. Един от силно притеснените за предстоящия мач на Аржентина с Коста Рика се оказва играчът Меси. Той признава, че е малко разочарован от играта на отбора си и заявява, че тази несериозна игра ще бъде коригирана.

Въпреки че след първия мач от турнира, където Аржентина – Боливия завърши отново с равенство, повечето запалянковци очакваха победа от Аржентина срещу мача с Колумбия, но това не се случи. “Гаучосите” са невероятни като играчи, но по отделно като личности. Когато става въпрос за колективна игра те се превръщат в истински провал.

Що се отнася до отбора на Коста Рика той показа едни наистина завидни умения, след като победи Боливия с 2 – 0 и измести без никакво колебание отбора на Аржентина от второто място в група А на Копа Америка. И този мач бе един от интересните след като към края бяха вдигнати два червени картона за отбора на Боливия за играчите Риверо и Флорес, които, както пролича се оказаха много изнервени от развоя на играта.

Мачът, който ще се състои на 12.07 ще бъде много решаващ, тъй като от него зависи дали ще продължи отбора на Коста Рика в следващата фаза.