300%
до 30лв.
100%
до 200лв.
300%
до 30лв.
100%
до 200лв.
Bet365 бонус код и оферти

www.bet365.com

Любителите на спортните залози в България получават няколко изключително апетитни Bet365 бонуси.

Bet365 бонуси

Основният bet365 bonus на британския букмейкър е т.нар. “депозитен бонус”, bet365 бонус при регистрации или bet365 оферта нова сметка, която се дава заедно с първия направен депозит в рамките на сайта. Предложението за българските играчи е бонус в размер на 100% от депозита до максимален размер от €50. По-просто казано, ще получите толкова пари като бонус, колкото депозирате, като горната граница е €50.

Както всеки букмейкър, Bet365 има изискване за превъртане на бонус bet365 . Разликата е там, че изискванията на тази букмейкърска къща са много по-лесни и по-изпълними от тези на повечето други онлайн оператори. За да можете да изтеглите бонуса си, трябва да направите залози в общ размер 6 пъти получения бонус. Например, при първи депозит от €50 и съответно €50 бонус, ще можете да теглите бонус средствата си, след като направите залози за общо €300 (6 Х €50). За целите на превъртането се броят само тези залози, които са направени на коефициент поне 1.50.

Освен bet365 bonus за нови клиенти, футболните фенове имат на разположение и няколко любопитни предложения, от които ще могат да се възползват през цялото време на своята бетинг кариера, а не само след регистрацията.

Такъв, например, е бонусът за европейски футбол. Благодарение на тази промоция, можете да спечелите с до 100 процента повече от своите множествени залози на водещите шампионати и турнири на Стария континент – това са Премиър лийг, Бундеслигата, Серия А, Ла Лига и Шампионската лига.

Колко точно ще е процентът на бонуса зависи от това колко мачове сте включили в множествения си залог. Офертата започва от множествени залози с три селекции, при които ще получите скромните 5% бонус. Бонусът се покачва с всеки нов добавен мач и стига 100% при залозите с 14 селекции.

Аналогични bet365 бонуси се предлагат за тенис, европейски баскетбол и американски спортове.

Друга уникален за Bet365 бонус е “0-0 отменен залог”. Този бонус все по-рядко ще ви оставя разочаровани, когато някой мач приключи с нулево равенство, тъй като той връща парите от всички изгубени залози на пазарите Първо Полувреме / Краен резултат, скоркаст и точен резултат в случай, че двубоят приключи без да видим нито веднъж топката да оплете някоя от двете мрежи.

Тази промоция важи за всички двубои от всички първенства. Когато залогът е част от множествен залог, той просто се изключва от фиша.

Четете още
Bet365 Мобилни
Bet365 Казино