Bet365 Cashout

Вземете Efbet бонус от 210 лева

www.bet365.com

Кеш Аут е функция на Bet365 (cashout), която ви позволява да имате повече контрол върху своите залози.

По същество, кеш аутът представлява възможност да затворите залога си преди неговия край. По този начин, ако видите, че залогът ви не се развива добре и не смятате, че нещата могат да се обърнат в положителна посока, можете да затворите залога си и така да спасите поне част от залога си.

Другият сценарий е също възможен, а и често използван от играчите – залогът ви да се развива добре към този момент, но гледайки играта да забележите, че другият отбор/състезател се представя по-добре. Ако смятате, че печелившият ви към момента залог може да стане губещ до края на играта, отново можете да затворите залога. Така ще сте на печалба, макар и тя да бъде малко по-малка, отколкото би била, ако бяхте дочакали последния съдийски сигнал.

Как да затворим залог с bet365 cashout?

➢ 1. Разбира се, за да можете да затворите залог (bet365 cash out), първо трябва да сте поставили такъв.
➢ 2. След това, изберете от менюто в дясно „Моите залози“ – > „Затвори залог”.
➢ 3. В отворилата се страница ще видите всички залози, които са в игра. За тези от тях, за които е достъпна опцията за затваряне на залог, ще видите под залога бутон Cash Out, до който е написана сумата, която ще получите, ако затворите залога си сега. Имайте предвид, че за не всички спортове и видове залози се предлага кеш аут.
➢ 4. Ако желаете да затворите залога, натиснете бутона “bet365 Cash Out”.
➢ 5. Остава ви единствено да изберете дали да затворите целия залог или да оставите част от него в игра. Bet365 е един от малкото букмейкъри, които ви позволяват да затворите, например, половината си залог, а другата половина да остане активна.

Детайлни ревюта за всяка секция на сайта:

Bet365 Мобилни
Bet365 Бонуси
Bet365 Казино
Bet365 Регистрация
Bet365 на живо
Bet365 Покер
Bet365 Финансови залози
Bet365 Информация
Bet365 Виртуални