Бет365 Финансови залози

Вземете Efbet бонус от 210 лева

www.bet365.com

Bet365 вече от няколко години навлезе в областта на финансовите залози, предлагайки някои интересни възможности за умните играчи. Много играчи обаче са предубедени и не желаят дори да ги опитат, защото вярват, че те са твърде сложно нещо, но в действителност финансовите залози в Bet365 нямат нищо общо с трейдването на фондовите пазари и всеки може да залага дори и да няма никаква предварителна подготовка, както ще разберете от тази статия.

Как да залагаме на финансовите пазари в Bet365?

Поставянето на залог в раздела “Финанси”, който ще откриете в менюто в лявата част на страницата (там, където са изброени всички спортове), е елементарен процес и не се различава по нищо от залозите на някое спортно събитие.

Букмейкърът предлага два различни вида финансови залога.

Първият вид е залог за стойността на една от четирите предлагани фондови борси (FTSE 100, DAX, US 500 и SENSEX). Стойността на борсите се мени буквално през няколко секунди, а вашата задача е да прогнозирате дали след определен период от време – той може да бъде 5 минути, 1 час или 1 ден – стойността ще бъде Под или Над зададената от букмейкъра линия. На практика, тези залози са аналогични на Под/Над залозите за голове във футболните двубои.

Bet365 задава няколко линии и вие сами избирате на коя да заложите. Разбира се, колкото по-голяма е вероятността стойността да бъде над зададената линия след определения период от време, толкова по-малък ще бъде коефициента на залога, и обратното.

Освен залози за стойността на фондовите борси, сайтът предлага още и аналогични залози на 11 двойки валути, при които на практика стойността на една валута се измерва в друга валута.

Предлагат се 11 двойки валути: евро/долар; паунд/долар; долар/японска йена; австралийски долар/щатски долар; долар/франк; евро/японска йена; австралийски долар/японска йена; франк/японска йена; евро/паунд; паунд/японска йена и щатски долар/канадски долар.

Залозите са, например, дали курсът GBR/USD ще бъде Под или Над 1.42450 след 5 минути/един ден/един час.

Независимо дали залагате на борсите или двойките валути, вашата цел е единствено да отгатнете дали стойността ще се увеличи или намали за определен период от време.

За ваше улеснение, Bet365 ви предлага графики как са се движили цените в минал период от време, които могат да ви подскажат много в каква посока се движи тенденцията.

Детайлни ревюта за всяка секция на сайта:

Bet365 Мобилни
Bet365 Бонуси
Bet365 Казино
Bet365 Регистрация
Bet365 на живо
Bet365 Покер
Bet365 Кеш Аут
Bet365 Информация
Bet365 Виртуални