Bet365 с мексикански сайт за залози

Bet365 пусна мексикански сайт за залози

Публикувано на: 2019-11-05

Bet365 стъпва на мексиканския пазар на онлайн залозите, работейки в сътрудничество с Ganador Azteca – дъщерно дружество на медийния магнат в Мексико TV Azteca.

Произхождащият от Великобритания онлайн букмейкър пуска сайт за залози под името Bet365.mx, като за законната си работа на мексиканска територия ще ползва лиценза, който Ganador Azteca спечели през септември 2018 г.

25-годишният лиценз от мексиканския хазартен регулатор Dirección General de Juegos y Sorteos (DGJS) позволява на компанията да управлява наземно казино във Веракруз, но последващи допълнения позволиха да бъде пусната и онлайн оферта за залози.

Позволението бе дадено през ноември 2018 г. и също така упълномощи компанията да взаимодейства с трети страни за захранване на сайта за залози. Bet365 бяха одобрени за такъв партньор две седмици по-късно.

Операторът се присъединява към поредица от международни сайтове за залози, които вече предлагат мексикански продукт. Испанският оператор Codere работи в страната, както и GreenPlay. Playtech са също активни на пазара, захранвайки местен оператор.

Bet365 се опитва да си осигури и лиценз за Буенос Айрес в Аржентина, където ще си партнира с аржентинския бинго оператор Pasteco.