Bet365 спортни залози на живо

Вземете Efbet бонус от 210 лева

www.bet365.com

Bet365 e букмейкър номер едно в областта залози на живо. Компанията се старае да даде възможност за максимално много събития да могат да се поставят залози по време на провеждането им, като към момента над 90% от всички събития в програмата на Bet365 се предлагат в раздела “На живо”, в който можете да влезете от менюто в центъра в най-горната част на страницата. Всеки ден в раздела bet365 на живо се предлагат хиляди спортни събития.

Според данни на самата компания, над половината от приходите на Bet365 идват именно от раздел bet365 залози на живо.

Хората избират bet365 спортни залози на живо за своите преки залагания не само заради огромната програма на раздела, но и заради модерния му дизайн и големия обем информация, който предлага той.

Bet365 на живо

Всички събития, които се провеждат в момента, са изредени в лявото меню на страницата bet365 спортни залози на живо. Тъй като във всеки момент има наистина много предложени събития, можете да отбележите тези, към които имате интерес, със звездичка и по този начин те ще стоят най-горе в менюто.

В централната част са показани залозите, които можете да поставите на събитието, което сте избрали. Видовете залози са не по-малко от тези в пре-мач залозите, а коефициентите са на добре познатото за Bet365 високо ниво.

Освен много събития и много залози за всяко едно от тях, букмейкърът предлага и подробни статистически данни, които ще ви помогнат да изберете правилния залог. Те са позиционирани в дясно на екрана и включват всичко, което ви е нужно, за да разберете как са се представяли двата тима до този момент в мача:

➢ Атаки
➢ Опасни атаки
➢ Владеене на топката
➢ Точни удари
➢ Неточни удари

В центъра на страницата, до резултата от събитието, се показват още корнерите (за някои мачове и тъчовете) и картоните.

Статистики със съответните важни показатели се показват и за останалите спортове.

Освен статистика, букмейкърът предлага и компютърна графика в реално време, която ви показва какво се случва на терена – къде се развива игровото действие, кой отбор владее топката, дали се развива атака, опасна атака и т.н.

Bet365 Лайвстрийм (ТВ на живо)

Bet365 има на разположение и услуга за преки предавания на спортни събития. Тя се предлага напълно безплатно на клиентите, като има само едно изискване и то е балансът на сметката ви да не е напълно празен.

Букмейкърът постоянно увеличава броя на първенствата и турнирите от различните спортове, за които има договори да предава на живо. Вече общият брой на спортните събития в лайв стрийминг програмата на Bet365 надвишава 100 000 годишно, което е повече от всеки друг букмейкър.

Футболните фенове ще се зарадват от новината, че повечето големи европейски футболни първенства се излъчват в бет365: Италия, Германия, Испания, Франция, Холандия, Русия, Португалия и много други. От големите първенства, единствено мачовете от английската Премиърлийг не се предават. Българската Първа професионална лига също не е част от програмата.

В страницата ще намерите още и bet365 livescore.

Детайлни ревюта за всяка секция на сайта:

Bet365 Мобилни
Bet365 Бонуси
Bet365 Казино
Bet365 Регистрация
Bet365 Покер
Bet365 Кеш Аут
Bet365 Финансови залози
Bet365 Информация
Bet365 Виртуални