200%
до 100лв.
18+
T&C APPLY
222лв
бонус
Bet365 спечели “Най-добър букмейкър” награда на SBC 2019

Bet365 спечели титлата за “Най-добър букмейкър” на наградите на SBC 2019

Публикувано на: 2019-09-25

Букмейкърската къща от Великобритания bet365 бе избрана за рекордния пети път за “Букмейкър на годината” по време на наградите на престижното издание SBC. Базираният в английския град Стоук букмейкър спечели гласовете на журито, което беше съставено от професионалисти в букмейкърската индустрия, в компанията на Unibet, Sky Bet, Pinnacle и 10bet.

Bet365 очаквано грабна наградата и за “Най-добър продукт в сферата на залозите на живо”. Спечелването на тази награда бе логично с оглед на милионите залози, които букмейкърът предлага в раздела си за залози на живо всяка година, още повече като имаме предвид, че повече от 100 000 спортни събития годишно се предават на живо, благодарение на безплатната лайв стрийминг услуга на сайта.

Повече от 400 представители на индустрията присъстваха на връчването на наградите, което се проведе в клуба “Under The Bridge”, намиращ се в комплекса на стадиона на Челси “Стамфорд Бридж”.

Управляващият директор на SBC Андря МакКерън заяви: “Изказвам моите поздравления към Bet365 за спечелването на наградата “Букмейкър на годината”, както и на всички останали победители в тазвечерните награди. Благодаря на всички, които присъстваха на церемонията тази вечер и я направиха незабравима.”

В останалите ключови категории, бет365 спечели наградата за “Афилиейт на годината” и тази за “Най-добър букмейкър за футболни залози” отиде в представителите на британския букмейкър bet365.