Bet365 с нов бонус – ранно изплащане при 2 гола аванс

Публикувано на: 2018-02-19

Българските клиенти на Bet365 ще имат възможност да използват нов бонус за футболни мачове. Той важи до края на този сезон (2017-18). Точното име на офертата е “Ранно изплащане при 2 гола аванс”.

Основното правило за участие е, да се направи единичен залог за краен резултат, преди началото на даден мач. В такъв случай, ако отбора, на който сте заложили вземе преднина от 2 гола разлика в резултата, то вашият залог се счита за печеливш в същия момент и печалбата ще бъде изплатена, независимо от крайния резултат на срещата.

Найстина това е една доста апетитна промоция от букмейкъра, защото често след като вашия отбор повежда с 2 гола, резулата в края на мача се оказва срещу вашия залог. Ако играете в Bet365, обаче това няма да ви се случи скоро.

Доста просто е да се спечели промоцията на британския букмейкър, За нея важат някой правила и условия, но те не са нещо особено и не крият нищо сложно.

Като за начало достъпните първенства са:

Английска Висша лига

Професионалната първа българска лига

Шампионска Лига

Лига Европа

При използването на функцията cash out или затваряне на залог изцяло, промоцията не важи. Ако обаче сте прекратили залога си частично, и отбора ви вземе аванс от 2 гола, печалбата ще е базирана на активния остатък от залога. За опцията промени залог, при евентуална промяна, дали ще спечелите бонуса на Бет365 зависи от това, какъв е новия залог спрямо резултата.

Тази оферта важи до 31 май 2018 година, Четвъртък, включително. Реално обаче, последната дата, на която може да се възползвате от бонуса е 26 май, защото тогава е последната среща в програмата на включените първенства. Въпросната дата е финала на Шампионска Лига.