Регистрация в Bet365

Вземете Efbet бонус от 210 лева

www.bet365.com

Както всичко останало в сайта на Bet365 (регистрация) , и регистрацията е направена максимално улеснена за потребителя. Докато други сайтове изискват дълъг и сложен процес за създаването на акаунт, регистрация в bet365 може да си създадете за не повече от 5 минути, следвайки стъпките, които ще изредим за вас в долните редове. Те ще отговорят на въпроса как да си направя регистрация в bet365.

Bet365 Регистрация от България

Стъпка 1

Разбира се, първо трябва да влезете в сайта на букмейкъра.

Стъпка 2

Натиснете върху жълтия надпис “Регистрация “, който ще откриете в горния ляв ъгъл на екрана, точно под полетата за логин.

Стъпка 3

В браузъра ще се появи нов прозорец, в който трябва да въведете необходимите лични данни за създаване на акаунт (регистрация bet365) . Става въпрос за неща като имена, дата на раждане, държава, адрес, телефон и т.н. Когато попълните всички полета, кликнете върху бутона “Включи се”, който ще видите в дъното на страницата. Имайте предвид, че е важно да попълните коректно всички данни, тъй като е възможно на по-късен етап служителите на букмейкъра да ви затворят акаунта при въведени неверни данни, така че не пропускайте да проверите още веднъж дали не сте сбъркали нещо, преди да натиснете завършващия bet365 регистрация от България бутон.

Стъпка 4

Акаунтът ви е вече готов! Остава само да отворите имейла си, където ще сте получили писмо за потвърждение на регистрация в бет365, в което ще откриете още и бонус код, който можете да използвате за взимането на 100% депозитен бонус, за който може да прочетете в специалното ни ревю за бонус офертите на bet365 при бет365 регистрация.

Детайлни ревюта за всяка секция на сайта:

Bet365 Мобилни
Bet365 Бонуси
Bet365 Казино
Bet365 на живо
Bet365 Покер
Bet365 Кеш Аут
Bet365 Финансови залози
Bet365 Информация
Bet365 Виртуални