Bet365 Виртуални Спортове

Вземете Efbet бонус от 210 лева

www.bet365.com

Знаете ли, че букмейкърът Bet365 ви предлага да залагате не само на спортни събития от реалния свят, а и на такива, които се генерират от компютърен софтуер?

Т.нар. виртуални спортове са страхотен начин да можете да залагате по всяко време на денонощието и да разбирате дали печелите не по-късно от две минути след поставянето на залога.

Всичко за виртуалните спортове и за предложенията на Bet365 в тази сфера ще разберете от следващите редове.

Какво представляват виртуалните спортове?

Bet365 не спира да търси иновативни нови начини да предоставя на клиентите си допълните бетинг възможности. Напредването на технологиите и интернет скоростта през последните години позволи на компанията да създаде компютърно-генерирани мачове в различни спортове в стил на видео игра, които вие гледате със страхотна графика в реално време и поставяте залози на техния развой.

Докато при залог на един футболен мач трябва да чакате 90 минути, за да разберете дали залогът ви печели, виртуалният футбол представя само сбит обзор от най-интересните ситуации в мача, който продължава около 2-3 минути.

Във всички спортове ново събитие започна на всеки три минути, а такива се провеждат 24 часа в денонощието, така че екшънът е пълен и не спира нито за миг.

До разделът с виртуални спортове в Bet365 можете да достигнете от менюто в ляво, където сред изброените спортове ще видите “Виртулани спортове”.

Какви Bet365 виртуални спортове предлага букмейкъра?

Седем са виртуалните спортове, които се предлагат към момента в букмейкъра:
➢ Конни надбягвания – Предлагат се виртуални надбягвания на три трасета, като по този начин всяка минута започва ново състезание. Залагате за победител в гонката, като участващите коне на различните трасета са между 10 и 15.
➢ Хрътки – Тук трасетата са две, а участващите хрътки в едно състезание – 6.
➢ Виртуален футбол bet365 – Мачове в три първенства, които също като конните надбягвания са разделени така, че на всяка минута да започва нова среща. За всеки мач можете да залагате за победител, общо голове в мача, точен резултат, двоен шанс, под/над 2,5 гола и азиатски хендикап.
➢ Колоездене – Колоездачна надпревара с 9 участници, едно трасе.
➢ Тенис – Залози за победител в мача (който е от един сет), общ брой на геймовете в сета и точен резултат в текущия тейм.
И още

Детайлни ревюта за всяка секция на сайта:

Bet365 Мобилни
Bet365 Бонуси
Bet365 Казино
Bet365 Регистрация
Bet365 на живо
Bet365 Покер
Bet365 Кеш Аут
Bet365 Финансови залози
Bet365 Информация