Betfair bonus промоции

Букмейкърът няма лиценз от НАП

Betfair за България

Вход в Betfair

Betfair (професионално мнение) е хазартен оператор славещ се с едни от най-новите и добри бонуси и предложения в сферата на онлайн залозите и си струва да им се обърне специално внимание.

В сайта на букито може да намерите всякакъв тип промоции, независимо дали сте нов или стар играч или пък дали играете в Betfair спортна борсаили нормалния спортен раздел.

Бетфеър обновява репертуара си от оферти в движение и това е едно от най-добрите и качества, поради които милиони играчи залагат в британската платформа за залагания. Точно заради това ви съветваме да проверявате непрестанно за нови бонус промоции.

В следващите редове сме представили най-актуалните Betfair бонуси за 2018 и информация относно спечелването и условията им.

Betfair бонуси в раздел “Спорт”

Ето ги Betfair bonus офертите в спортният раздел на сайта.

Betfair начален бонус

Тук компанията предоставя шанс на новите си клиенти да избират между два вида Betfair бонус при регистрации.

До €100 Betfair бонус при регистрация

Както подсказва името на промоцията, за да я спечелите първо трябва да си отворите акаунт в уебсайта. За използването и, при регистриране се въвежда бонус код ZBBF01. Офертата е достъпна за всички клиенти, регистрирали се от България

За повече инф., прочетете нашата статия за създаване на регистрация в Betfair.

След като имате активен акаунт е нужно да депозирате средства, с които по-късно да заложите, за да се класирате за бонуса. Разплащателните методи Skrill и Neteller не се зачитат при този бонус.

Прочети всичко относно методите за депозит и теглене в Betfair.

Следващата стъпка е да заложите поне €5 на спортни събития, с мин. коеф. 1.50. Когато направите 5 единични залога от минимум 5 евро, вие получавате €10. Това може да бъде повторено до 10 пъти, така ще бъдат спечелени общо 100€.

Важно:

Парите усвоени от тази промоция са под формата на безплатни залози в сайта. Получавате десетте евро при всеки пети залог до 25 евро, независимо колко голяма е сумата. Залог от 60 евро, няма да ви осигури бонуса от първият път.

Безплатните залози могат да се използват в раздел Спорт, под формата на единичен залог, на пазари с не по-малък от 1.20 коефициент. Опцията Кеш аут не е валидна при използването на безплатния залог.

При залог €20 получаваш Betfair регистрация бонус €20

Това е по-скромния betfair бонус при регистрации, които обаче може да се изтегли. Той отново е достъпен за всички потребители от България, които за първи път са си отворили сметка в букмейкъра. Бонус кода при тази оферта е ZSKACC.

Правила:

Заложете минимална сума от 20 евро в секция Спорт и ще  бъдат преведени 20€ по сметката ви. Методите Neteller и Skrill не са валидни. За да може се изтегли сумата, трябва тя да бъде превъртяна в раздел Спорт, в рамките на 3 пъти по бонуса – 3Х20 = 60€

10 евро бонус всяка седмица

Този Betfair бонус е предназначен за всички играчи със съществуващ акаунт в спортната секция на платформата.

Усвояването му е учудващо лесно – просто поставете залози на обща стойност 25 евро, в рамките на една седмица, независимо дали наведнъж или на няколко части. Бонуса няма особено специфични правила и не изисква превъртане, така че просто залагайте и се наслаждавайте.

25 EUR бонус за тенис комбинации

Всички фенове на тенис залозите, могат да открият добър бонус в раздел Betfair спорт. Условието при него е селекциите ви да са поне 4, да са направени преди срещата, с коефициент над 1.20 и да не ползвате функцията Cash out.

При такъв случай, ако една от прогнозите ви, ви издъни, Betfair ще ви преведе бонус на стойност вашият залог. Такъв бонус може да бъде получен веднъж дневно и максималната му сума е €25.

Бонуси за раздел “Спортна борса”

Betfair bonus нов клиент €20

Това е бонус при нова регистрация в борса за залози на Betfair от България. За да се класирате, трябва да не сте били титуляр на сметка в букмейкъра и първият ви депозит да не е извършен през Skrill, Neteller или Epay.

Важно условие е срока, през който можете да се възползвате от промоцията – първите 7 дни след регистриране. Нужно е да заложите повече от 20 евро и ако залога ви е неуспешен, от Бетфеър ви връщат 20 EUR.

Безрисков бонус до 10 евро

Направете залог “Срещу”, с максимален коефициент 2.00 в борсата и ако вашият залог загуби, компанията ще ви възтанови средства до 10€. Може да го получите само веднъж.

За този и началния бонус, ви препоръчваме да изберете срещи с по-висок коефициент, тъй като, така или иначе сте подсигурени.

Компенсация при драматично изгубен залог

И за любителите на бакетбола, в многобройните оферти на Betfair е поместен и бонус за този спорт. Размера на тази промоция е до 25 евро. Тя се дава при единични пре-мач залози, когато отборът ви печели в края на третата част, но накрая на срещата загуби.

Валидните пазари при NBA са “паричен хендикап”, а в Евролига и ACB – “залагане на мач”. Паричната печалба е под формата на безплатен залог в спортната борса на Бетфеър.

Още интересни бонуси

Всички Betfair bonus оферти, обаче не свършват до тук и дори стават по-интересни.

“Златни голове”

Betfair ви предлага да опитате да познаете първите 6 голмайстора в шест различни двубоя. При евентуален успех наградите са солидни и стигат до над 500 хиляди евро. Участието в играта е безплатно за всички клиенти на сайта.

Освен голямата награда, на лице са и множество утешителни награди, както и такива за най-добрите участници.

Оферта от 5€

Залагайки минимум 5 евро, за първи път в борсата, при неуспешен залог, букито ще ви ги възстанови.

Betfair предоставя още много интересни бонуси, а хубавото е, че постоянно има нови такива и за конректни събития и цялостно. Например, бранда често предлага завишени коефициенти на някой мачове, а също и регулярно високи коефициенти за Висша Лига и Ла Лига.

Функции като ACCA EDGE, с която може да възстановите залога си при една губеща комбинация, Price Rush, която увеличава коефициентите на селекциите.

За други важни сегменти в онлайн платформата на английското буки, може да прочетете из нашия сайт. За повече информация относно бонусите влезте в раздела на Betfair с промоции.

Други страници за Betfair:

Betfair мобилни
Betfair борса
Betfair спорт
Betfair регистрация
Betfair депозит
Betfair залози на живо
Betfair ТВ на живо
Betfair кеш аут
Betfair контакти
Betfair история