Betfair борса за спортни залози

Букмейкърът няма лиценз от НАП

Betfair за България

Към сайта на Betfair

С течение на времето, все повече залагащи започват да играят през интернет заради по-голямото удобство.

Лицензирания онлайн букмейкър Betfair предлага огромен избор от спортни залози на своя сайт. Всеки би си казъл, че подобни сайтове има много, но платформата на британската компания притежава нещо уникално.

Уникалното, е именно Betfair борса за залози, където играчите сами могат да определят коефициентите, без намесата на букмейкъра. Борсата на британското буки е и най-голямата борса за залози в света.

Що се отнася до борси, тя е абсолютния лидер заради ниските комисионни и голямата ликвидност. Ако сте българи и желаете да поставяте залозите си в подобен тип платформа, то можете да си създадете Betfair регистрация (как се създава) и да залагате свободно от страната ни.

В този материал сме подбрали всичко най-важно относно Бетфеър трейдинг платформата и нейните предимства пред нормалното поставяне на залози.

Betfair борса за залози с регистрация от България – Защо си заслужава?

Ето ги основните предимства пред нормалните платформи за залози:

  • Избирате да залагате ЗА или СРЕЩУ сбъдването на нещо в събитията, а не само ЗА, както е при нормалните хазартни уебсайтове.
  • Разполагате с правото сами да решите, какъв коефициент да поставите за даден изход от събитие и да търгувате с него.
  • Коефициентите са доказано по-високи.
  • Не залагате срещу анализаторите, работещи за хазартните компании, а срещу обикновенни играчи.
  • С няколко думи, имате пълна свобода в залозите си, а не както в спортните раздели, където букмейкъра контролира всичко.

Прочети повече за всички предложения на Betfair спортен раздел.

Какво работи борсата за залози Betfair (трейдинг)?

В раздел борса се влиза през главната страница на букито, където в горната лява част е оставен бутон за целта.

В спортната борса за залози на Betfair, играчите имат възможността да залагат един срещу друг. За разлика от класическите букмейкърски раздели, където се залага срещу самия букмейкър и той решава какъв ще бъде коефициента, тук всеки сам може да предложи свой собствен коефициент.

Ролята на букито в случая е просто да предостави среда за залагания, в замяната на малък процент комисионна. Така потребителите се чувстват доста по-свободни.

Най-хубавото при борсите е, че можете да избирате дали да заложите на ЗА или СРЕЩУ даден пазар – случването на нещо в спортна среща. Залога “СРЕЩУ” е възможен само в борсата, което е поредният и плюс.

Какво означава ЗА и СРЕЩУ?

Поставянето на залог “ЗА” на даден пазар е нещо като нормалните залози. Тоест ако поставите на домакина в срещата залог “ЗА”, това е все едно сте направили обикновен залог на 1-ца. Залогът “ЗА” се намира в синьото квадратче.

СРЕЩУ е по-любопитната част и е нещото, чрез което борсата на Betfair превъзхожда нормалните букмейкърски сайтове. В тях винаги може да се прогнозира кой ще победи,кое ще се случи, но само спортната борса дава шанс да заложим на това което няма да се сбъдне. Селекцията СРЕЩУ се намира в розовото квадратче.

Как се правят залози в Betfair борса?

Когато си изберете конкретен пазар, трябва да нанесете прогнозата си във фиш, както обикновенно, системата на Betfair ще изчисли максималният шанс за печалба и др. подобни.

За да влезе обаче вашата селекция в игра, първият начин е вие да посрещнете предложен залог. Посрещането на залог значи, да заложите на противоположната прогноза на някой друг, който вече е разкрил залог и му е поставил коефициент. Ако този коефициент ви устройва, то просто въведете желаната сума, с която ще играете и вече селекцията ви е активна.

Търгуване с коефициенти в Betfair спортна борса за залози

Вторият начин е доста по-интересен, като при него вие напълно свободно определяте коефициента за даден пазар и чакате, някой да го посрещне.

Предлагането на коефициент в борсата става, като маркирате ЗА или СРЕЩУ, на дадена възможност, след това във фиша има място, от където със стрелкички се променя. Добре е да не се изхвърляте много, тъй като едва ли ще се намери кой да посрещне коефициентът ви.

Какво представлява посрещането на залог?

Залог се посреща, когато са налични залози противоположни на вашия. Те трябва да са поне един или повече, но на същата стойност, като тази която вие сте предложили.

Например ако заложите СРЕЩУ нещо да стане в даден мач, в графата ЗА случването му се появяват вашите пари и коефициент, чакащи да бъдат посрещнати.

По-високи ли са коефициентите в спортната борса?

Определено те са по-добри от нормалните букмейкърски сайтове. Изчислено е, че в борса за залози на Betfair те са с до цели 20% по-добри, което е найстина голяма разлика. Това е така, защото залагащите сами определят коефициентите.

Любопитен факт е, че създателите на идеята за спортна борса – Бетфеър, се опитват максимално да доближат ставките в Betfair спортен раздел, до тези в борсата на сайта.

Залози на живо в борсата

Обикновенните залози в реално време са невероятна опция, когато става дума за такива в борса, те са още по-вълнуващи и изпълнени със шансове за печалба. Betfair предоставя тази възможност, като за залозите на живо в борсата важат същите правила, но в реално време.

Ако следите внимателно развоя на мачовете, предлаганите пазари и коефициенти, то може да направите доста добри печалби, както от посрещане, така и от предлагане на залог в живата секция.

Тази опция има голям интерес и несъмнено си заслужава да се опита.

Каква комисионната се таксува и как?

Betfair взима комисионна за поставянето на залози в тяхната борса, като един вид наем за предоставеното място за игра. С комисионна се таксува само играча, които печели, а не този, който е от губещата страна в облога.

Комисионната обаче никак не е висока – за България тя е едва 6,5%. Има държави, в които тя е 5%, има и такива с 7%. Хубавото е , че докато се залагате в уебсайта се печелят специални точки, чрез които имате шанса да редуцирате комисионната и да плащате до 60% по-ниска.

Заслужава ли си да се играе борсата на Betfair?

Абсолютно си заслужава, тъй като дори с комисионна шанса за печалба си остава далеч по-висок, за разлика от нормалните залагания с фиксирани коефициенти. В борсата печелят и играчите и хазартната компания.

Както прочетохте плюсовете са изключително много и ако обичате да залагате, ще сгрешите ако не изпробвате да играете в Бетфеър борса за залози.

Други страници за Betfair:

Betfair бонуси
Betfair мобилни
Betfair спорт
Betfair регистрация
Betfair депозит
Betfair залози на живо
Betfair ТВ на живо
Betfair кеш аут
Betfair контакти
Betfair история