Кеш аут на Бетфеър

Букмейкърът няма лиценз от НАП

Betfair за България

Влез в Betfair

Кеш аут е функция, която всеки залагащ би желал да използва. Betfair предлага опцията cash out на всички свои клиенти. В нашето ревю за Бетфеър споменахме, че функцията затвори залог на британската компания е една от най-удобните на пазара, но това е добре да се отбележи пак.

Ползата от прекратяването на залога е найстина голяма, тъй като може да се осъществи контрол над залозите по-всяко време и така да се подсигурят печалбите или да се избегнат цялостни загуби

Всеки обичащ да залага на спортни срещи няма как да не остане доволен от тази опция. Раздел Betfair спорт разполага с невероятен кеш аут, което е поредната причина букмейкъра да е сред лидерите в залозите на спортни събития и определено си заслужава услугите му да се изпробват

Подробна информация за Betfair cash out-а

Какво представлява

Както се подразбира от името, опцията позволява спиране на залога. В зависимост от развоя на даден мач, софтуерна система изчислява колко може да вземе клиента при спирането на залозите си, с натискането на бутона за изтегляне на залога. Точно на този бутон, потребителите виждат сума, възможна за спечелване спрямо всяка минута от мача.

Това предоставя невероятен контрол над всяка ситуация и при разумно използване, печалбите могат да са доста задоволяващи, а загубите да намалеят драстично. При цялостно затваряне на залог, развитието на срещата от този момент нататък няма да се отрази на печалбите ви, изплаща се само сумата, при която е затворен залога.

Частичен cash out

От Betfair обаче не спират до тук и глезят клиентите си дори повече с възможността за частичен кеш аут или Cash Out+. Както подсказва името, тук част от залога и печалбата към него могат да се приберат и едновременно с това някаква сума, да бъде оставена в игра. Системата отново пресмята евентуалната ви печалба.

Как работи опцията затвори залог

Пример: Залагате на 1-ца в мача Арсенал – Челси. От тук има няколко развоя, при които изтеглянето на залога идва на помощ. Арсенал повеждат с един гол, но виждате, че играта е успорвана и не искате да рискувате. Ако паричната стойносто, която ви предлага кеш аут бутона ви харесва, просто може да се подсигурите и да приберете добри пари.

Вариант номер 2 е ако вашия отбор или играч е в губеща или равна позиция. Тогава, за да не изгубите абсолютно целия си залог, просто може да приберете по-голямата част от него.

Не можем да определим точните печалби, при затваряне на залог, тъй като при всяка среща те са различни и зависят от много фактори, но както сами се убедихте това е една функция, която би оказала огромна помощ на всеки по-всяко време.

При кои събития е наличен кеш аут

Опцията е изцяло използваема при всички спортове в платформата за онлайн залози, а също и в борсата за спортни залози на букито.

Поредното предимство в кеш аут-а на Betfair е, че събитията в сайта с налично затваряне на залога се обозначават с жълта иконка. Тя се разполага до всеки пазар, на които може да се залага.

Спиране на залозите в сайта е достъпно и за събитията на живо, а не единствено за залагания преди началото на някоя среща. Разбира се обаче, ако за събитието опцията не е налична, като цяло то тя няма да е и в реално време.

Как се използва Betfair cash out

Влиза се в специалния раздел наречен “Cash out” и от там се прекратява залога, нищо сложно.

Спиране на залози през мобилни устройства

През мобилното приложение и версия на хазартния оператор също може да се спира залог и то не по-трудно.

Други страници за Betfair:

Betfair бонуси
Betfair мобилни
Betfair борса
Betfair спорт
Betfair регистрация
Betfair депозит
Betfair залози на живо
Betfair ТВ на живо
Betfair контакти
Betfair история