Betfair Контакти

Букмейкърът няма лиценз от НАП

Betfair за България

Betfair.com

За всеки залагащ е важно да може да получи помощ по всяко време, относно всяко запитване. Точно заради това, отдел за поддръжка на клиенти трябва да притежава всеки качествен онлайн букмейкър. Betfair (пълен преглед) е една от най-добрите компании що се отнася до методи за контакти, чрез които се оказва съдействие на клиентите.

Екипа за обслужване на клиенти в Бетфеър е български, те са професионалисти и спокойно може да комуникирате с тях при поява на каквито и да било въпроси относно Betfair депозит и теглене, регистрация, бонуси или много други.

Обслужването е бързо и точно. Начините за контакт са няколко основни, като всички от тях са лесни и предоставят качествена информация.

В този материал сме събрали най-важното относно контактните методи, предоставени от британската букмейкърска къща.

Betfair България контакти – как да осъществим връзка с екипа на сайта?

Разполагате с 3 варианта, чрез които да отправите свойте запитвания.

През Betfair чат на живо

Чатът е доста лесен за използване, бърз и е предпочитан от много потребители на букито. Той се намира в секцията “Свържете се с нас” в помощният център на уебсайта (за него ще прочетете малко по-надолу). Обикновенно времето за отговор е 60-тина секунди. Преди влизането в чата е нужно да се избере темата около която е конкретния въпрос.

Чрез Betfair телефон за България

Телефона за връзка е 00359 2491 7755, за българските играчи той работи между 11:30 и 19:00 ч., през другите часове може да се обърнете към английския отдел за облсужване на клиенти на тел. 0044 203 059 8888. Телефонния разговор е удобен и прост вариант при възникване на трудности.

По имейл

Имейла, на който се отзовават българските агенти на Бетфеър е support.bg@betfair.com. Тук се отговаря в рамките на около 8 часа.

Помощен център на Betfair support

В центъра за поддръжка на клиенти са поместени най-важните и често срещани теми, които интересуват повечето от потребителите на платформата.

За влизане в него достъпете началната страница на букмейкъра, намерете и натиснете бутона “Помощ”, намиращ се горе, в дясно, до емблемата на бранда. Или влезте през този линк: https://bg-betfair.custhelp.com/app/home .

Във въпросния support раздел на компанията ще откриете търсачка, чрез която да потърсите директно това което ви интересува с ключова дума. Преди това обаче, не е зле да потърсите в помощните теми.

Те обхващат почти всички предложения и услуги на сайта и са разделени на няколко най-важни подтеми, за да се ориентират по-бъзро потребителите. Информация може да намерите относно верифицирането, промоциите и офертите, депозиране и теглене, при забравена парола или потребителско име и др..

Лица без акаунт в хазартния сайт, също могат да се свържат свободно с екипа за поддръжка, чрез наличните начини. За това при каквото и да ви интересува относно услигите на Betfair, не се притеснявайте да се свържете с компетентните служители на сайта за спортни залози.

Други страници за Betfair:

Betfair бонуси
Betfair мобилни
Betfair борса
Betfair спорт
Betfair регистрация
Betfair депозит
Betfair залози на живо
Betfair ТВ на живо
Betfair кеш аут
Betfair история