Бетфеър ТВ на живо

Букмейкърът няма лиценз от НАП

Betfair за България

Към Betfair

Що се отнася до спортни залози, Betfair е един от най-качествените онлайн букмейкъри. Това не е случайно, тъй като букито често пуска нови и уникални предложения, заради които си залсужава сайта на компанията да се изпробва.

Една от невероятните функции, които предлага Betfair е излъчване на живо на спортни събития за всички потребители на своя сайт. Срещите излъчвани на живо са десетки, понякога стотици и са достъпни всеки ден.

Повече за Betfair пряко предаване

Какви срещи излъчва Betfair livestream

Най-интригуващите турнири и първенства, неизменно са част от програмата на Betfair видео секцията. Ето част от събитията предоставени за наблюдаване в уебсайта:

Футбол – Всички топ шампионати (Висша Лига, Бундеслига, Шампионска Лига и др.). По-неизвестните лиги също са засегнати.

Тенис – ATP и WTA, Us Open, Ролан Гарос и други.

Баскетбол – NBA, както и всички евро турнири и купи.

Налични са още Волейбол, Дартс, Хокей, Хандбал, различни видове надбягвания и гонки, бойни спортове, снукър и други. При наличието на популярно събитие от какъвто и да е вид спорт, то със сигурност ще бъде отразено.

Kъде и за кои мачове се предлага излъчване на живо в Betfair

Британската букмейкърска къща предлага жива картина за раздел спорт и спортна борса. ТВ-то се намира в раздел на живо, където се предлагат и залози на живо от Betfair.

Когато бъде избран конкретен спорт, отдолу се показват срещите, които се играят в реално време. Тези от тях с жива видео връзка са обозначени с иконка > (Play). Отивайки на някое събитие, в лявата половина на сайта, ще забележите и именно прозореца с пряката видео връзка.

По-лесния начин за директно гледане на срещи е през специално създадената за целта страница: livevideo.betfair.com. Там са поместени единствено срещите, които в момента се излъчват или ще бъдат излъчени по-късно. Можете да избирате по даден спорт и определен час.

Кой и как може да наблюдава спорт на живо

Всеки клиент на онлайн платформата за залози има тази възможност. Разбира се да имате Betfair регистрация е задължително. Второто условие е, в сметката ви да има налични пари. Това не бива да ви притеснява, защото букмейкъра не взима пари, за използването на ТВ на живо.

Таксуват се единствено преките предавания при надбягванията с коне и хрътки. За да гледате в реално време тези два спорта е нужно да се направи залог от поне 2 паунда. За гонки, проведени в Обединено кралство сумата е минимум 5£.

За безпроблемно използване на лайвстрийм услугата, вашето устройство, трябва да разполага с флаш плейър и добър интернет сигнал.

Betfair ТВ на живо през мобилни устройства

Британският оператор има мобилна апликация и версия. През нея гледането на директна видео връзка е изцяло по същят начин както през настолен компютър.

Без съмнения тази услуга е невероятна и от Бетфеър са се постарали да я направят удобна за потребителите на онлайн платформата си. Определено си заслужава да гледате любимите си мачове безплатно, докато залагате и се радвате на удобствата от залагането у дома.

Други страници за Betfair:

Betfair бонуси
Betfair мобилни
Betfair борса
Betfair спорт
Betfair регистрация
Betfair депозит
Betfair залози на живо
Betfair кеш аут
Betfair контакти
Betfair история