300%
до 30лв.
100%
до 200лв.
300%
до 30лв.
100%
до 200лв.
Betfair приложение - Mobile

Букмейкърът няма лиценз от НАП

Betfair за България

Посети Betfair

Betfair е компания, която винаги се стреми да предлага най-новото на своите клиенти. В днешното ежедневие, мобилните устройства се използват изключително много, заради удобството от практичността им.

Всички качествени букмейкъри притежават мобилна апликация към своите сайтове, за да могат потребителите да правят залози от всяко място и по всяко време.

Betfair има мобилно приложение и мобилна версия, всъщност компанията е една от първите, които въведоха това свръх удобство в онлайн залозите. Mobile apk на Betfair е наличен за Android и iOS – двете най-често срещани операционни системи при телефони и таблети.

Налична е мобилна версия на платформата, като единствената разлика е, че тя е малко по-неудобна, защото в нея се влиза през браузър.

От този текст ще научите:

  • Как се инсталира Betfair mobile Android app и iOS app
  • Особености и опции на приложението
  • Повече за навигацията на Бетфеър мобилна версия

Мобилно приложение Betfair за Андроид и как се сваля

За да не влизате всеки път в браузър и от там да набирате адреса на сайта, можете да инсталирате мобилната апликация на Betfair за Андроид, директно на телефона ви.

За хората, които използват Андроид устройства има един начин, по който да се дръпне апликацията и той не е чрез Google Play – официалният магазин. Ето как да свалите и инсталирате приложението най-лесно:

  1. Идете в официалния уебсайт на Бетфеър – mobile.betfair.com
  2. Най-горе на екрана ще видите прозорец, той ще ви препрати към нова страница, от която можете да изтеглите приложението за Спорт или Спортна борса – спортния раздел и борсата са поместени в различни мобилни апликации.

Прочетете какво точно е борсата в страницата ни по темата, от тук: https://betrestart.com/betfair-borsa-za-zalozi/

Преди да изтеглите приложението обаче, ще трябва да разрешите изтеглянето на приложения от непознати източници, през настройките на устройството ви.

Това въобще не бива да ви притеснява, тъй като няма никакъв шанс приложението на Betfair да увреди телефона или таблета ви, компанията е лицензирана и световно известна, за това бъдете напълно сигурни в нея.

Ако се питае защо не може инсталацията на апликацията да стане директо от Google Play, мястото от което се тегли всичко останало, отговора е, че правилата на Гугъл магазин не позволяват наличието на каквито и да било app-ове, в които се залага с истински пари.

Betfair mobile app за iOS и как се инсталира

Потребителите използващи Iphone или Ipad, могат да изтеглят Betfair мобилно приложение доста по-лесно – директно от App Store. Просто потърсете името на букмейкъра, като ключова дума в търсачката и ще можете да залагате по всяко време, през вашия смартфон.

Ако влезете в сайта на букито, през телефон, ще намерите директен линк към апликацията за Спортна борса или Спорт, в зависимост от това, в кой раздел се намирате.

Какво още е добре да се знае за Betfair приложение?

Бонуси за играчите, които залагат през Betfair mobile app

Британския букмейкър предлага невероятен набор от бонус оферти, но специални за използването на мобилната версия на хазартната платформа, няма.

Все пак чрез мобилния Бетфеър, всеки потребител, може да спечели всяка промоция, включително и началният бонус до 100 евро. Виж всички промоции на букмейкърът в страницата Betfair бонуси.

Разплащателни методи

В Бетфеър мобиле се използват същите начини за депозиране и изтегляне на пари, както и в пълната версия на сайта, а те никак не са малък брой. Прочети всичко относно методите за плащане в статията Betfair депозит и теглене.

Предлагани опции и пазари за залози

Поредния аспект, в който мобилното приложение – Betfair app не се различава по нищо от нормалния вариант на платформата за залози са видовете пазари и функции. Разбира се предимството е огромно, тъй като разполагате с всичко, в едно малко устройство.

В приложението, играчите могат да използват всяка една опция – Кеш Аут, Ака Едж и др., както и да залагат пре-мач и на живо, на всички пазари, валидни и за десктоп версията.

Дизайн, навигация и оформление

Главните функции и разположението им в Betfair мобилна апликация е почти изцяло идентично с това в десктоп версията. Ако сменяте от настолна версия към мобилна, то не би следвало да имате затруднения.

Като цяло дизайна и навигацията на сайта са създадени, за да са приятни и лесни за използване и ако сега започвате да залагате в сайта, то не се притеснявайте, ще свикнете за отрицателно време.

Мобилна версия на Betfair

Мобилната версия на сайта е почти еднаква с приложенията. Основното предимство на апликациите е в по-бързото и лесно влизане в бетинг платформата, защото през мобилната версия е нужно да влезете през браузър. Факта, че по-голямата част от играчите залагат през приложенията, ясно показва, кой е по-удобния начин.

При устройствата, които имат различни операционни системи от Android и iOS, например Windows, използването на мобилна версия е задължително, ако желаете да играете през телефона си.

Входа до мобилната версия се осъществява през всеки браузър, като единственото което трябва да направите е да влезете в уебсайта на букмейкърската къща, системата сама ще разпознае вида на вашето устройство и ще ви покаже мобилен изглед.

Версията, достъпна през браузър разполага с едно предимство пред Betfair mobile приложението – възможността да залагате от едно място в букмейкърския раздел и борсата на сайта, защото както споменахме приложенията разделят тези две части от хазартната платформа.

Хазартната апликация е лека и независимо от характеристиките на вашия телефон или таблет, няма да имате проблеми с нея.

Все пак, в заключение ви препоръчваме да пробвате и мобилната версия и и мобилното приложение и да решите сами, кое ви харесва повече.

Други страници за Betfair:

Betfair бонуси
Betfair борса
Betfair спорт
Betfair регистрация
Betfair депозит
Betfair залози на живо
Betfair ТВ на живо
Betfair кеш аут
Betfair контакти
Betfair история