Betfair спортна борса взима 2% комисионна за БГ футбол

Betfair спортна борса ще взима 2% комисионна за БГ футбол

Публикувано на: 2018-04-26

За всички потребители на Betfair от България, на лице е нова интересна оферта. Британския букмейкър е добре познат с тяхната Betfair спортна борса. Промоцията е насочена точно за този раздел в онлайн платформата за залози.

Тя важи единствено и само за българския футбол и това което представлява е таксуване на само 2 процента комисионна върху залозите в борсата, които печелят.

Какво трябва да се знае относно офертата на Betfair?

Участие могат да вземат само потребители от Република България. Налична е единствено за залагания, направени през спортната борса на Бетфеър, тоест не се счита за раздел спорт или за която и да е друга услуга на компанията.

Промоцията за залагане на родния футбол с 2% комисионна в спортната борса е валидна от 26.01.2018 год. до 31.05.2018 година.

Хубавото на офертата е ниския процент комисионна, с която клиентите ще бъдат таксувани при печеливши залози на БГ футбол в борсата.

Наградата се получава, като разликата в процента на комисионната се начислява, когато залога приключи. Тя не се изплаща директно.

Като български футбол, тази оферта зачита футбола на професионално ниво в страната ни. Приятелските мачове и международните срещи, не са част от правилата. Също така, невалидни са и залози, на които комисионната им е фиксирана.

От Betfair предлагат тази прмоция, за да увеличат отново интереса към тяхната спортна борса, защото напоследък тя не се радва на особено голямо внимание.