300%
до 30лв.
18+
T&C APPLY
100%
до 200лв.
300%
до 30лв.
18+
T&C APPLY
100%
до 200лв.
Betfair Регистрация и Верификация

Букмейкърът няма лиценз от НАП

Betfair за България

Линк към Betfair

Създаването на Betfair регистрация си заслужава и благодарение на нея, може да се усвой началния бонус до 200 евро – прочети повече за всички Betfair бонуси. Компанията е най-голямата борса за спортни залози в света и един от водещите онлайн букмейкъри. Регистрационния процес е лесен и отнема сравнително малко време.

Регистрацията в Бетфеър не изисква нищо странично, а само най-важните неща, нужни за спокойно залагане в лицензираната букмейкърска къща. По-долу сме описали подробно, как протича процеса по регистрация и верификация, стъпка след стъпка, както и някой полезни съвети.

Регистрация може да се създава през мобилно устройство, не по-трудно от колкото през настолен компютър. Прочети пълна информация за Betfair.

Процес по Betfair регистрация

Стъпка 1: Достигане до формуляра за регистрация в Betfair

За да достигнете на бланката за отваряне на акаунт, трябва да влезете в сайта на Betfair. Там има бутони за регистриране на видни места. Такъв е бутона “Отвори сметка”, горе в дясно или “Регистрация”, който се намира на промоционалните банери.

С кликането на някои от бутоните се отваря нов прозорец. Там се намира регистрационната бланка. За да се отвори успешно нов акаунт, тя трябва да се попълни с точни данни.

Стъпка 2: Попълване на нужните данни

Първият етап в регистрационната форма изисква попълване на лични и други данни. Ето по-конкретно каква точно е желаната информация:

  • Пол и име
  • Рождената ви дата
  • Държавата, града и пощенския код
  • Адресът по лична карта
  • Мобилния ви номер
  • Националността ви
  • ЕГН-то
  • Имейл и парола
  • Скрит въпрос и отговор – с цел подобряване на сигурността се дава отговор на личен въпрос
  • Промо код – той стой въведен автоматично и не е особено важен

Важно! Задължително е попълването на полетата с вярна информация, която не би трябвало да се забрави, за да се предотвратят проблемни ситуации в бъдеще. Преди да се регистрирате, хубаво е да се прочетете правилата и условията на уебсайта, въпреки че те не съдържат, нещо което може да създаде проблем.

След като всички полета са попълнени, просто натиснете върху “Отвори сметка” и вече ще притежавате валиден профил. Преди това обаче трябва да се направят още 1-2 дребни неща, с които да приключите регистрацията успешно.

Всеки решил да се регистрира е задължително да има навършени 18 години. Ако сте непълнолетни, не се опитвайте да мамите системата, тъй като в по-късен етап това ще бъде установено.

Стъпка 3: Депозиране (по желание)

След като сте преминали етапа с личните данни, ще бъдете препратени към отделна страница, там може веднага да се направи депозит в Betfair, чрез който да залагате на момента. Не е задължително да депозирате веднага, може да се депозира и по-късно, това става когато пожелате. Ако искате просто пропуснете този етап за момента.

Стъпка 4: Активиране на акаунт

За завършването на успешна Betfair регистрация, акаунта трябва да се активира. За да направите това, проверете ел, пощата, която сте вписали при регистриране. На нея трябва да сте получили писмо (до няколко минути) от хазартния сайт, чрез което да активирате акаунта си, В писмото ще се съдържа и друга информация относно услугите и промоциите, предлагани от букмейкъра.

Betfair верификация на акаунт

Тази практика е присъща за всеки коректен и сигурен букмейкър. С прости думи верифицирането представлява проверка или потвърждаване на самоличността (KYC). Докато не се верифицирате (Betfair верификация), нямате възможност да направите теглене от сметката си.

Документите, чрез които трябва да се индефицитирате са разделени на следните 2 категории:

В първата трябва да изпратите сканирана цветна снимка на Паспорт, Шофьорска книжка, Сертификат за гражданство или друг еквивалентен документ, приеман в платформата за залози.

Втория вид документ за изпращане трябва да е Сметка от комунални услуги, Копие на банково извлечение или данъчна квитанция, като следните документи трябва да са на по-малко от половин година.

Гореспоменатите документи се изпращат по два начина. Първият е защитено качване, през сайта (влезте в профила си в Betfair, идете на “Моята сметка”, след това на “Данни за сметка”, после на “Качване на документ”).  Вторият е да ги изпратите на мейл kyc@betfair.com.

За по-подробна информация отворете раздел Помощ от уебсайта на Бетфеър.

Други страници за Betfair:

Betfair бонуси
Betfair мобилни
Betfair борса
Betfair спорт
Betfair депозит
Betfair залози на живо
Betfair ТВ на живо
Betfair кеш аут
Betfair контакти
Betfair история