Спортен раздел на Betfair

Букмейкърът няма лиценз от НАП

Betfair за България

Вход в Betfair

Добрата слава на Betfair (ревю на букито) определено идва от залозите на спорт. На своя сайт, букмейкъра предлага огромен избор от спортове, първенства, пазари, различни опции, коефициентите за спортни залози са едни от най високите, а борсата е част от уникалните спортни предложения на компанията.

Букито обаче не е известен само заради борсата си. То оставя добро впечатление у всеки потребител на традиционната секция със спортни събития, благодарение на изобилието от събития и коректната работа.

Определено Бетфеър е едно от най-сигурните и добри места за поставяне на спортни залози. В този текст ще ви преведем през раздел спорт в уебсайта на Betfair и ще отговорим на важните въпроси, като:

  • Какви спортове и пазари са налични?
  • Добри ли са коефициентите в спортния раздел?
  • Предлагат ли се cash out и залози на живо? (Прочети повече за Betfair cash out и Бетфеър залози на живо в ревютата ни по темите)
  • И други

Раздел Betfair спорт

До спортната секция се стига чрез бутон, разположен в горната лява част на сайта. От там започват и приятните страни на платформата.

Какви са предлаганите спортове?

В Betfair са достъпни повече от 30 различни вида спорт. В платформата за онлайн залози, ще откриете и най-популярните спортове и такива, за които може би не сте чували.

За да сме по-точни, ето някои от предложенията на Betfair за спортни залози:

Футбол, моторни спортове, Баскетбол, надбягвания с коне и хрътки, Тенис, Хокей, Волейбол, бойни спортове, Голф и дори плажен волейбол, сърфиране, Бейзбол и още много други.

Както виждате, без съмнение, всеки играч ще намери достатъчно широка гама от спорт, на която да залага. Футбола е най-добре развития спортен сегмент от британския букмейкър и това не е случайно, тъй като това е най-следения спорт.

Футболните предложения в сайта за онлайн залози, са нещо на което си заслужава да се обърне отделно внимание. Раздела с футболни залози в платформата е лесен за използване. Там букмейкърът е поместил всички налични първенства и е направил, така че залозите да се правят просто и лесно.

Ако сте футболен фен, то в Бетфеър ще се радвате на футболни първенства и дивизии от цял свят. Ето миниатюрна част от предлаганите лиги и турнири:

  • Англия – ФА Къп, Висша Лига, Лига 1, Лига 2, Чемпиъншип
  • Испания – Купа на краля, Ла Лига и втора дивизия
  • Германия – Купа на германия, 1-ва и 2-ра Бундеслига и др.
  • Уефа – Лига Европа, ШЛ и други
  • България – Първа лига
  • А още и първенства на държави, като Египет, Хондурас, Индия

Това е само пример. Държавите и първенствата в портфолиото на бритаснката компания не спират до тук.

Какви са достъпните пазари в Betfair Sport?

Опциите за залог са поредното отлично нещо в раздела със спорт на Betfair. Налични са всички класически маркети от рода на – 1Х2, двоен шанс, хендикапи, Над/Под, първо/второ полувреме и по-интересени като – голмайстор, картони, брой корнери.

Достъпни са и още много, но няма да ни стигне мястото да ги изредим. В обобщение може да се каже, видовете залози, които могат да се извършват са огромен брой. Все пак не случайно Бетфеър е сред най-популрните спортни бумкейкъри.

Коефициенти

Те несъмнено са доста високи и са сред най-добрите на пазара. Освен това Betfair често предлага завишени коефициенти за дадени мачове.

Интересни функции

>Букмейкърската къща е лидер в опциите, подпомагащи залагащите. Cash Out и Acca Edge са ярък пример за това. Чрез Ака Едж имате шанса да не загубите всичко, ако ви провали само една селекция.

Кеш аут е добре познатото спиране или затваряне на залог. Price Rush също е част от арсенала на Betfair, при конкретни условия, той дава по-висок коефициент за единична селекция в борсата

Залози на спорт в спортната борса на Betfair

Борсата по нищо не изостава от главния спортен раздел, а дори в някои отношения го превъзхожда.

Например коефициентите са по-високи и можете да ги определяте сами. Там имате и невероятната възможност за избирате между “За” или “Срещу” даден пазар. Що се отнася до първенствата и пазарите, те са почти еднакви.

Други страници за Betfair:

Betfair бонуси
Betfair мобилни
Betfair борса
Betfair регистрация
Betfair депозит
Betfair залози на живо
Betfair ТВ на живо
Betfair кеш аут
Betfair контакти
Betfair история