Betfair залози на живо

Букмейкърът няма лиценз от НАП

Betfair за България

Betfair – вход в сайта

Betfair е сред водещите компании за спортни залози в интернет. Това е така, защото букито предоставя множество услуги, от високо ниво на своите клиенти. От доста време една от най-търсените опции за игра са залозите в реално време, заради динамичните пазари и коефициенти и голямото удобство.

Платформата на Betfair предлага залози на живо и то не какви да е, а с отлично ниво. При залозите на живо можете и да затворите залога си с Betfair кеш аут (прочети повече). В този текст сме представили най-важното което трябва да знаете за секцията с преки залагания на Бетфеър.

Всичко относно залози на живо в Betfair

В кои раздели се предлагат залози в реално време?

Сайта на британския оператор разполага с два главни раздела – Betfair спорт и Betfair спортна борса. И в двата можете да поставяте живи залози стига да разполагате с регистрация и налична сума по сметката ви.

Какви видове събития може да се намерят?

Компанията найстина е с много добре развита live betting секция. Британската платформа предлага изключително много срещи и различни видове спорт, на които да се играе на живо.

Разбира се колко и какви мачове ще има, зависи изцяло от деня, тъй като понякога има дни без много срещи. Все пак разнообразието е голямо.

Събитита в Betfair достъпни за залози на живо, са обозначени, така че лесно се различават от останалите. Без изненада, футболните мачове са най-много и те са от всякакви първенства и дивизии, Все пак ето няколко други спорта, присъстващи често в раздел на живо:

  • Баскетбол
  • Волейбол
  • Тенис
  • Надбягвания с хрътки и коне
  • Снукър
  • Хокей
  • Голф
  • И още много други

Популярните събития, неизменно биват включвани, за това интересните събития от какъвто и да било спорт са винаги в наличност.

Видове пазари

В зависимост от вида спорт, възможностите варират. В спортната борса на Betfair, както знаете прогнози се правят “За” или “Срещу”. При футбол, най-типичните маркети от сорта на хендикап, двоен шанс, краен изход, Г/Г, под/над и др., разбира се, са на разположение. Други опции са корнери, следващо попадение ,следващият голмайстор и т.н..

При другите спортове, Betfair също са включили най-атрактивните опции за залози на живо. При тениса например пазари от рода на спечлеване на следваща точка, спечелване на следваще гейм, общ брой геймове за даден състезател са застъпени, както и още доста други.

Докато срещата се играе пазарите се променят и менят коефициентите си. Понякога, те дори изчезват напълно. Хубавото в раздела залози на живо от Betfair е точно разнообразието от пазари, чрез които по-лесно се хващат печалби, а срещите става по-вълнуващи.

Статистическа информация за всяка жива среща

Раздел Betfair залози на живо, дава актуална статистика за случилото се в почти всеки мач. Предоставената информация е относно резултата, всички отправени удари, картони, владение на топката, засади, корнери, тъчове и така нататък. В зависимост от спорта, информацията е различна.

Достъпна е и графика на живо, която показва слуващото се на терена – кой притежава топката, на кое място от терена и друго инфо.

Бумейкърската къща предлага и пряко излъчване на събитията, за което може да прочетете тук

От къде се прави залог на живо?

Когато се намирате в началото на хазартния сайт, независимо дали в страницата със спортни залагания или борсата, в основното меню има оставен бутон “На живо”, през който най-лесно ще стигнете до всички срещи достъпни за live залози или пряко излъчване. В тази секция, за улеснение на потребителите те са разделени на спортове и всички поместени там са достъпни за прогнозиране в дадения момент.

Друг начин да поставите жив залог в Betfair е, отново чрез главното меню, като просто трябва да изберете желания спорт. Новата страница, в която ще бъдете препратени съдържа пълната програма за конкретния спорт, включително и срещите налични за залагане в реално време.

За финал, трябва да отбележим, че Бетфеър е отличен вариант за поставяне на залози на живо и дава голям избор, както в борсата, така и в спортния раздел.

Други страници за Betfair:

Betfair бонуси
Betfair мобилни
Betfair борса
Betfair спорт
Betfair регистрация
Betfair депозит
Betfair ТВ на живо
Betfair кеш аут
Betfair контакти
Betfair история