300%
до 30лв.
100%
до 200лв.
300%
до 30лв.
100%
до 200лв.
Betfair

Букмейкърът няма лиценз от НАП

Betfair за България

Вход в Betfair

Betfair е водещ букмейкър и борса за залагания в света. Бетфеър е една от малкото онлайн букмейкърски къщи, които има лиценз за опериране на територията на България.

Този сайт се нарежда сред едни от най- добрите възможности за поставяне на залози онлайн. Това се дължи на великолепния избор от спортни събития, които се предлагат от Betfair (често значително по- добър от повечето букмейкъри), възможността за задаване на собствени коефициенти в борсата и за залагане срещу дадено събитие, както и отличните опции за залози на живо.

Още повече – поддръжката на клиентите е отлична, изплащанията са екстремно бързи и има много голямо разнообразие от методи за депозит и теглене. Освен спортни залагания, в betfair.com скоро ще можете да играете още в покер залата, казиното и на други игри.
Като цяло Betfair е една от добрите опции за онлайн залагания!

Betfair България – Букмейкърска част

Букмейкърската част на Betfair e сравнително скорошно нововъведение на Бетфеър и представлява използването на същата система, която използват всички останали букмейкъри – задаване на собствени коефициенти от страна на сайта, а не както е в борсата им, където потребителите залагат един срещу друг. В много отношения въвеждането на букмейкърска част бе нещо добро, тъй като често в борсата има много тихи пазари, където има дупки в коефициентите и така потребителите не могат да намерят залог, за който да получат поне близък коефициент до този, който трябва да бъде реалният. Бетфеър разрешиха този проблем и вече хората могат да се възползват от техните фиксирани коефициенти, които в много случаи са по- добри от тези на борсата.

В последно време ръководителите на Betfair засилиха промоциите в букмейкърската зона на бизнеса си, така че сайтът вече е един достоен конкурент на другите големи сили в букмейкърската индустрия.

Букмейкърската част е много полезна дори и да сте любители на борсата, тъй като, както казахме, често в борсата няма да намирате това, което търсите. Добра идея е да сравнявате коефициентите в букмейкърската част и в борсата, така че да видите къде е по- изгодно да поставите залога си!

Betfair Борса за залози

Някои от добрите неща в борсата за залози на Бетфеър:

1. Често предлагат най- добрите коефициенти на пазара.
Благодарение на все по- нарастващата популярност на онлайн залаганията, Betfair предлага едни от най- добрите коефициенти за голяма част от събитията. Най- популярните спортни събития и техните 1х2 коефициенти почти винаги са най-високите, които можете да намерите онлайн. Бетфеър трябва да бъде винаги близо до вас, когато искате да поставите залог на каквото и да е популярно спортно събитие.

2. Техните залози на живо са за всяко събитие.
От борсата предлагат залози на живо за огромна част от спортните събития и на практика за всяко събитие, което има някакво ниво на обществен интерес. Тъй като залагате срещу други играчи, коефициентите постоянно се променят и отразят развитието на играта, заради което коефициентите са най- добрите в интернет. Бетфеър предлагат и пряко видео излъчване на много футболни срещи и спорт.
Betfair футболни залози на живо

3. Няма лимити на залозите.
Отново, тъй като залагате срещу други хора, а не срещу буки, няма да ви се налага да се притеснявате за ограничение на размера на вашите залози от страна на Бетфеър. Имате ли достатъчно пари в сметката, ще можете и да заложите!

4. Можете да създавате собствени коефициенти.
Друго прекрасно нещо при betfair е, че можете да задавате ваши собствени коефициенти за всяка една селекция. Това е т.нар. „срещу“ опция. Тази опция е нещо напълно уникално за Бетфеър и другите борси за залагания, което не е достъпно никъде в традиционните букмейкърски къщи.

5. Страхотни опции за депозити и тегления.
Като лидер в областта на онлайн залаганията, Betfair естествено предлага голям избор от методи за депозиране и теглене на печалбите от сайта им. Изплащането на печалби става по най- бързия възможен начин и много по- бързо от всички останали места за залагане в интернет!

6. Приятен интерфейс и лесен за използване сайт.
Оформлението на сайта на Бетфеър е много приятно, а самият сайт е лесен за навигация. Сайтът е много лек и не забива, а всичко е много добре подредено за удобство на потребителя.

Единственото нещо, което не ни харесва в Betfair, е:

1. Комисионната (тя стартира от 5%, но може да бъде свалена до 2%, ако обемът на залозите ви стане достатъчно голям) се начислява върху всички нетни печалби. Но след като коефициентите са много по- добри от останалите букита, все още получавате много добри коефициенти за залагане тук, отколкото бихте получили където и да е другаде.

Други страници за Betfair:

Betfair бонуси
Betfair мобилни
Betfair борса
Betfair спорт
Betfair регистрация
Betfair депозит
Betfair залози на живо
Betfair ТВ на живо
Betfair кеш аут
Betfair контакти
Betfair история