300%
до 30лв.
18+
T&C APPLY
300%
до 30лв.
300%
до 30лв.
222лв
бонус
18+
T&C APPLY

България направи равен с Черна гора

Публикувано на: 2011-06-07

„Трикольорите” не можаха да победят Черна гора в петия си мач от квалификационна група G за Евро 2012. Така шансовете на България да се класира за финалите през следващата година остават само теоретични.

Коефициентът България да стане краен победител в група G е 126,00, докато този лидера Англия да стори това е 1,14.

Националите в момента се намират на четвърто място в групата с актив от пет точки, докато Англия и Черна Гора си делят първото място с по 11 точки.
Мачът започна с начален натиск от страна на домакините, като те видимо доминираха през първото полувреме.

Българите също отправиха няколко далечни удара чрез Мартин Петров и Маркиньос, но те не срещнаха очертанията на противниковата врата.
Малко преди края на първата част, Саво Павичевич шутира силно от границата на наказателното поле към вратата на Ники Михайлов, но топката нацели страничната греда.

Матеус остана недоволен от резултата в Подгорица.

Домакините отново нацелиха гредата на българската врата, но този път след центриране в наказателното поле и удар с глава на Марко Баша.

В началото на второто полувреме, българите можехе да открият резултата чрез Мартин Петров и Николай Бодуров, но пропиляха шансовете си.

В 53-та минута на мача, Радомир Джалович се възползва от грешка в отбраната на България и след пас от Владимир Божович се разписа във вратата на Михайлов.

Момчетата на Лотар Матеус се амбицираха да върнат гола и резултатът не закъсня. В 66-та минута, след подаване на Петър Занев от ляво към Ивелин Попов, младият талант наниза коженото кълбо във вратата на домакините.

Последваха много силни минути за България, но за съжаление „Трикольорите” не можаха да стигнат до побения гол и мачът завърши при резултат 1:1.