Efbet cash out

Вземете Efbet бонус от 210 лева

Efbet.com

Както сте прочели в нашия пълен преглед на Efbet, компанията предлага Кеш Аут функция и това е още една от причините букито да е толкова примамливо за все повече хора. Затвори залог или Cash Out предоставя шанса на играчите да прекратят залога си по всяко едно време, когато преценят, че трябва.

Общо взето тази опция цели намаляване загубите ви, тъй като залога може да се затвори, преди събитието да е свършило и по този начин се предотвратява цялостната загуба на парите, които сте заложили при евентуален лош развой.

Затварянето на залог в Ефбет е свободно достъпно за абсолютно всички клиенти на хазартния сайт.

Как действа функцията Ефбет затвори залог

Тази функция не се предлага единствено и само от българския оператор, за това ще ви разясним какво представлява по принцип. Както споненахме по-рано идеята е да контролирате по-добре залозите си. Кеш Аут от Ефбет би могла да е от голяма нужда понякога.

Нека дадем по-ясен пример. Залагате на мач и докато се той се играе осъзнавате, че е възможно вашата прогноза да се окаже грешна. Ето тук идва и полезното в затварянето на залога.

Когато погледнете към бутона затвори залог, виждате сума, която ще спечелите ако извадаите залога си на момента. В този случай е твърде вероятно сумата, която може да извадите да е по малка от залога ви.

Тази сума се мени във всеки един момент, защото времето напредва и коефициента за събитието на живо се мени. Тоест парите, който може да се извадят, зависят от развитието на мача или събитието.

Да си представим, че примерната среща се развива по друг начин. Края наближава, а отбора, на който сте играли, печели. Има случай, когато срещата е много успорвана и не искате да рискувате да загубите пълната сума в последните минути. Тогава Efbet Cash Out ви позволява да излезете със сума малко по-малка от крайната.

Ако паричната стойност ви удоволетворява и смятате, че няма да извлечете повече, то можете преспокойно да изтеглите парите си на сигурно. След затварянето на залога крайния изход от въпросните събития няма значение, а парите ще са преведени във вашата сметка.

На кои събития може да използваме опцията Ефбет Кеш Аут

За жалост, не винаги на всички мачове и срещи е позволено да се кеш аут-тва, но на по-голяма част от събитията е възможно безпроблемно извършване на функцията, поради факта че повечето пазари са достъпни за игра на живо.

За да разберем дали е наличен Cash Out за дадена среща, като ориентир можем да ползваме събитията, на които ще се предлага залог на живо или тези които в момента са лайв. Там и на по-главните раздели обикновенно опцията е налична.

Efbet Кеш Аут може да се използва на всеки спорт. Също така, за единичните и множествените залози ограничения не съществуват.

Как се спира залог в Efbet

В извършването на тази опция няма нищо трудно.

За да затворим залог е нужно да отидем на мястото където добавяме и премахваме залози във фиша(Моите залози).

След това във гореспоменатия фиш, за залозите, които имат тази опция, има бутон с текст затвори залог последван от сумата, която ще усвойте ако решите да кеш аут-вате веднага.

Cash Out чрез мобилно устройство.

През мобилното приложение и версията, затваряне на залог се осъществява по същия начин и важат същите неща както и в десктоп версията на букмейкърската къща. Така притежавате възможността да контролирате залозите си навсякъде чрез вашия телефон или таблет.

Предлага ли букмейкърската къща частичен кеш аут

Отговора е не. Това определено е един от недостатъците на cash out-a на Ефбет. Частичното затваряне на залог представлява изтегляне на само една част от заложената сума, а другата остава в игра.

Общо мнение за опцията кеш аут от Efbet

Положителни страни

Предотвратява загубване на всички заложени пари. Помага за по-сигурни печалби. Самия бутон е бърз и няма да ви направи проблем. Наличен е за голяма част от спортните събития излъчвани в реално време.

Отрицателни страни 

Липса на индикация, която да показва дали е валиден за конкретно събитие. Няма частично затваряне на залог. Отсъства автоматичния кеш аут.

Подробен анализ на всички раздели:

Efbet бонуси
Efbet мобилни
Efbet казино
Efbet спорт
Efbet регистрация
Еfbet депозит
Efbet залози на живо
Efbet ТВ на живо
Efbet виртуални
Efbet покер
Efbet контакти
Efbet собственик
Efbet залог по телефона
Efbet affiliate
Efbet прогнози