Еfbet депозит и теглене на пари

Вземете Efbet бонус от 210 лева

Посети Efbet

Щом четете това, нормално е хазартния сайт на Ефбет да ви е спечелил или впечатлил с някоя от многобройните си оферти и възможности за залог. За да започнете да правите свойте залози на събитията предлагани от онлайн букито, а също и да грабнете бонусите е задължително да си създадете регистрация в Efbet и да и да депозирате.

Методите за направата на Efbet депозит са изключително гъвкави и разнообразни, така че всеки потребител на сайта за онлайн залози да може лесно да направи депозит. Това важи и за Ефбет теглене на пари от сметката. Преводите на пари тук не са сложни, а дори доста опростени.

В тази статия ще отговорим на всички въпроси от сорта на – Как да депозираме и да правим теглене на средства от Ефбет.

Разлащателни методи за депозиране и теглене на пари от Ефбет

Тук букмейкърската къща може да бъде оценена много добре, защото се предлагат доста разнообразни методи за депозит и теглене. Някой от тях дори са налични само за родния букмейкър.

Дебитни и кредитни карти (MasterCard, Visa, Maestro) – Един от най-предпочитаните варианти. Чрез тях може да правите преводи към и извън сайта за онлайн залози.

Банкови преводи – Класически, но бавен и леко неудобен начин. Бавен заради времето докато се обработи транзакцията, което в дни е от 2 до 5.

Електронни портфейли (Skrill, Neteller, EcoPayz, Epay) – Бързи и удобни.

EasyPay – Хиляди офиси из цялата страна. След генерирането на код от Efbet. той се представя на служител и извършвате желаното плащане.

Cashterminal – Устройства за плащания, разпростиращи се из цялата страна.

Биткойн – Опцията вече не се предлага.

ВАЖНО! При всички методи за разплащания минималната сума на депозиране е 10 лева, а на теглене 30. Банковата транзакция, обаче е с минимален депозит от 20лв, а за изтегляне 250.

Ефбет депозит

Както споменахме това е лесен процес, като трябва да започнете с вход в акаунта ви. Ако не сте се регистрирали все още, направете го, защото ще ви бъде нужно. След като се намирате в профила си, цъкнете на бутона за депозиране, който е с жълт цвят и се намира горе вдясно.

Натискайки го, той ще ви препрати в страница с полета за попълване. Въпросната страница е много важна, защото от там се случват някой от главните действия в уебсайта – информация за тегления, депозити и още много други.

Това което трябва да въведете там е начин на плащане (за които научихте по-горе), точна сума за депозит и разбира се паролата на личния ви акаунт (с цел сигурност). Остава само да цъкнете на бутончето с текст направи депозит.

В следващия етап от депозирането ще бъдете прехвърлени към страницата на избрания по-рано от вас, метод за разплащания.

Да речем, че избора ви е някой електронен портфейл. То тогава системата ще ви препрати в конкретния сайт на електронния портфейл и там ще трябва да влезете в акаунта си и съответно да направите транзакция на толкова пари, на каквато сума искате да е вашия депозит в Efbet.

Така съответно ако сте избрали да депозирате през кредитна или дебитна карта, ще ви прехвърли в страница, в която трябва да въведете всички данни свързани с картата. Тук важно да се спомене, е че имената, които сте въвели при създаването на акаунт, трябва да са същите като тези на картата с която искате да депозирате.

Ефбет теглене на пари

Изтеглянето на пари от сметката ви в Efbet става по идентичен начин и не е по-трудно от депозирането. Отново трябва да влезете през бутона за депозит и от там да достъпите раздела за теглене. Той е поставен точно до този за депозита.

При първото теглене на пари от Ефбет е нужно да направите верификация или по-просто казано да потвърдите самоличността си. Това става много лесно, като изпратите копие или снимка на личен документ (цветно).

Валути с които хазартната компания работи

Валутите с който оперира Ефбет са 4 от най-използваните. Методите за плащания работят с всички от тях.

BGN – Родната валута – Лев

EUR – Широко-използваемото из Европа – Евро

TRY – Турската лира

USD – Отлично познат – Американския Долар