Еfbet депозит и теглене на пари

Вземете Efbet бонус от 210 лева

Посети Efbet

Щом четете това, нормално е хазартния сайт на Ефбет да ви е спечелил или впечатлил с някоя от многобройните си оферти и възможности за залог. За да започнете да правите свойте залози на събитията предлагани от онлайн букито, а също и да грабнете бонусите е задължително да си създадете регистрация в Efbet и да и да депозирате.

Методите за направата на Efbet депозит са изключително гъвкави и разнообразни, така че всеки потребител на сайта за онлайн залози да може лесно да направи депозит. Това важи и за Ефбет теглене на пари от сметката. Преводите на пари тук не са сложни, а дори доста опростени.

В тази статия ще отговорим на всички въпроси от сорта на – Как да депозираме и да правим теглене на средства от Ефбет.

Разлащателни методи за депозиране и теглене на пари от Ефбет

Тук букмейкърската къща може да бъде оценена много добре, защото се предлагат доста разнообразни методи за депозит и теглене. Някой от тях дори са налични само за родния букмейкър.

Дебитни и кредитни карти (MasterCard, Visa, Maestro) – Един от най-предпочитаните варианти. Чрез тях може да правите преводи към и извън сайта за онлайн залози.

Банкови преводи – Класически, но бавен и леко неудобен начин. Бавен заради времето докато се обработи транзакцията, което в дни е от 2 до 5.

Електронни портфейли (Skrill, Neteller, EcoPayz, Epay) – Бързи и удобни.

EasyPay – Хиляди офиси из цялата страна. След генерирането на код от Efbet. той се представя на служител и извършвате желаното плащане.

Cashterminal – Устройства за плащания, разпростиращи се из цялата страна.

Биткойн – Опцията вече не се предлага.

ВАЖНО! При всички методи за разплащания минималната сума на депозиране е 10 лева, а на теглене 30. Банковата транзакция, обаче е с минимален депозит от 20лв, а за изтегляне 250.

Ефбет депозит

Както споменахме това е лесен процес, като трябва да започнете с вход в акаунта ви. Ако не сте се регистрирали все още, направете го, защото ще ви бъде нужно. След като се намирате в профила си, цъкнете на бутона за депозиране, който е с жълт цвят и се намира горе вдясно.

Натискайки го, той ще ви препрати в страница с полета за попълване. Въпросната страница е много важна, защото от там се случват някой от главните действия в уебсайта – информация за тегления, депозити и още много други.

Това което трябва да въведете там е начин на плащане (за които научихте по-горе), точна сума за депозит и разбира се паролата на личния ви акаунт (с цел сигурност). Остава само да цъкнете на бутончето с текст направи депозит.

В следващия етап от депозирането ще бъдете прехвърлени към страницата на избрания по-рано от вас, метод за разплащания.

Да речем, че избора ви е някой електронен портфейл. То тогава системата ще ви препрати в конкретния сайт на електронния портфейл и там ще трябва да влезете в акаунта си и съответно да направите транзакция на толкова пари, на каквато сума искате да е вашия депозит в Efbet.
Така съответно ако сте избрали да депозирате през кредитна или дебитна карта, ще ви прехвърли в страница, в която трябва да въведете всички данни свързани с картата. Тук важно да се спомене, е че имената, които сте въвели при създаването на акаунт, трябва да са същите като тези на картата с която искате да депозирате.

Ефбет теглене на пари

Изтеглянето на пари от сметката ви в Efbet става по идентичен начин и не е по-трудно от депозирането. Отново трябва да влезете през бутона за депозит и от там да достъпите раздела за теглене. Той е поставен точно до този за депозита.

При първото теглене на пари от Ефбет е нужно да направите верификация или по-просто казано да потвърдите самоличността си. Това става много лесно, като изпратите копие или снимка на личен документ (цветно).

Валути с които хазартната компания работи

Валутите с който оперира Ефбет са 4 от най-използваните. Методите за плащания работят с всички от тях.
BGN – Родната валута – Лев
EUR – Широко-използваемото из Европа – Евро
TRY – Турската лира
USD – Отлично познат – Американския Долар

Подробен анализ на всички раздели:

Efbet бонуси
Efbet мобилни
Efbet казино
Efbet спорт
Efbet регистрация
Efbet залози на живо
Efbet ТВ на живо
Efbet cash out
Efbet виртуални
Efbet покер
Efbet контакти
Efbet собственик
Efbet залог по телефона
Efbet affiliate
Efbet прогнози