Efbet контакти

Вземете Efbet бонус от 210 лева

Efbet страница за контакти

Виж пълно инфо за:

Ефбет телефон за връзка – 0700 20 788
Ефбет чат на живо
Skype – support_efbet
Efbet email – support@efbet.com

Освен с широк избор от залози на сайта си, Efbet може да се похвали и с отлично работещи средства за контакти с клиентите си.

За всеки залагащ в днешно време е от голямо значение, при възникване на проблем в онлайн платформата, в която залага да му откликнат бързо. Точно този лукс предоставя на своите играчи секцията за контакти с Ефбет.

Начините за контакт са няколко основни вида, така букито покрива всички нужди и възможности на всеки един свои потребител. Осъществяването на връзка с хазартната компания е найстина много лесно.

Друг плюс, заради който може да се доверите на българския оператор е, че служителите от екипа му помагат по всяко време и не е възможно да не ви обърнат внимание и окажат нужната помощ.

Ефбет контакти за връзка с екипа за обслужване на клиенти

Както споменахме по-рано, методите за Efbet contact са гъвкави и пригодени, така че винаги, когато имате затруднение, да се свържете възможно най-бързо с отдела за поддръжка на клиенти.

А ето и достъпните 4 начина да отправите вашите запитвания към букмейкъра.

Телефон за връзка 0700 20 788

Телефонния разговор е класически вариант за връзка, при който може по-лесно да обясните за възникналия проблем и да получите по-ясен отговор. Ако се обадите на този ефбет номер ще получите професионална помощ.

Efbet chat на живо в сайта

Или познат още като Efbet live chat, в него се влиза през уебсайта на букмейкърската къща, като бутоните за него се намират в най-горната и най-долната част на страницата.

Чрез натискането им, се отваря нов прозорец. Там, от вас се иска да въведете следната информация:

В коя област е насочен въпроса ви

Потребителско име, ако имате регистрация

След това, когато продължите напред с натискането на бутона за Разговор, ще ви се отвори самия efbet chat.

Live chat Efbet е достъпен за използване 24 часа в денонощието. Понякога се налага да изчакате няколко минути, преди да влезете в контакт със сътрудник от екипа на хазартния сайт, поради голям наплив от потребители в чата.

Връзка през Skype

Пригодения са задаване на въпроси скайп, може да намерите под името support_efbet. Този комуникационен инструмент, също е за предпочитане заради бързината си.

На email

Имейла, зад който стоят служителите от клиентска поддръжка е support@efbet.com. Ако въпроса ви не изисква изключително бърз отговор, то по ел. пощата ще го получите след около 2 часа.

Полезни съвети относно въпросите към отдела за контакти

Най-често се срещат въпроси относно бонусите на Efbet, във връзка с поддържаните методи за Ефбет депозит и теглене от платформата за онлайн залагания, промяна в коефициентите и много рядко за трудности при работа със сайта.

Нашата препоръка е преди да прибегнете към контакт(efbet kontakti), относно някой от тези или каквито и да било други въпроси, да проверите дали няма отговор на това което ви интересува в специално пригодената страница с Въпроси и отговори.

Там има налично обилно количество от отговори на най-често задаваните въпроси. Така, че ако се чудите относно нещо, не е зле първо да потърсите в гореспоменатия раздел.

Разбира се служителите, който се грижат за обслужването на клиенти(efbet support), винаги ще откликнат на въпросите ви.