100%
до 200лв.
18+
T&C APPLY
222лв
бонус
Efbet с лиценз от AAMS и сайт в Италия

Efbet взе лиценз от AAMS и пуска италиански сайт

Публикувано на: 2019-12-22

Гигантът на българския пазар на спортните залози Efbet се похвали с получаването на одобрение от италианския хазартен регулатор AAMS, което ще позволи на оператора да създаде версия на сайта си за италианския пазар.

Това е една от многото стъпки на компания в посока европейска експанзия в последно време, след като тя вече се установи на пазарите на Испания, Сърбия и Румъния.

Efbet има срок до средата на следващата година да отговори на всички поставени от местния регулатор технически изисквания, но от букмейкъра са мотивирани да изпълнят всички условия до края на март и веднага след това да пуснат в действие сайта си.

Българската компания изглежда не се притеснява от сътресенията на пазара на онлайн залозите в Италия, на които ставаме свидетели през последната година.

Множество оператори се оплакват от увеличението на данъците върху залозите и паралелното забраняване на рекламите на хазарт, което пречи на операторите да достигнат до потенциалните си клиенти.

Най-новите мерки на италианското правителство включват регулации, които няма да позволят на банките да обработват транзакции към нерегулирани оператори, но това няма да засегне Ефбет, които ще работят в Италия с пълноправен лиценз.