200%
до 100лв.
18+
T&C APPLY
222лв
бонус

Efbet разширява услугите си с нов метод за депозиране

Публикувано на: 2018-01-12

Онлайн букмейкъра Ефбет предлагащ спортни залози и казино игри може да се похвали с огромен избор от методи за разплащания. Лицензирания оператор не спира да се опитва да подобрява качеството и обхвата на своите услуги. За клиентите на сайта на букмейкърската къща Efbet вече е на разположение и нов вариант за депозиране и той е извън глобалната мрежа.

Новата опция за вкарване на пари по сметката ви за залози се нарича Cashterminal. Това са автомати чрез, които можем да извършваме офлайн плащания. Тези терминали ви позволяват да отидете и да депозирате във вашата Efbet сметка от най-близкото до вас място с такъв пункт. Друг плюс на услугата е, че имате шанса да залагате веднага след депозиране в Ефбет , за броени секунди парите са налични на сметката ви. Устройствата са налични на повече от 1000 места в цяла България, така че са напълно достъпни за всички играчи, които желаят да депозират по този начин.

Разбира се най-удобния вариант си остава извършването на подобен вид дейности от вкъщи, чрез компютър или телефон но е факт, че компанията се стреми да обхване вкуса на всеки тип потребители.

Очаквайте още много полезни материали свързани с Ефбет новини и информация на нашия сайт.