Рубрика за прогнози на Ефбет

Вземете Efbet бонус от 210 лева

Сайта на Efbet

prognozi.efbet.com

Известният в България, оператор за онлайн за залагания Efbet, става предпочитан от все по-голям брой играчи. Това не е случайно, тъй като хазартния сайт предлага отлични раздели за залози, като Ефбет спорт, казино и други. Освен това от компанията често пускат нови и завладяващи предложения, на разположение на техните клиенти.

Еднo от последните въведения, предлаганото само от Ефбет е рубрика с прогнози от Жаклин Михайлов. Тя бе пусната през 2017 година и уникалното при нея са ежедневните безплатни прогнози, изготвени от голям специалист в спортната сфера.

Името на рубриката е “Право в целта” (Жаклин Михайлов прогнози ефбет), тя е идеална за всеки, които обича да залага, но няма времето да анализира спортните срещи и най-добрите пазари за тях.

Какъв вид срещи се прогнозират

Хубаво за футболните фенове е, че в рубриката за прогнози на Efbet, автора Жаклин Михайлов, публикува основно футболни прогнози.

В някой дни, експерта прогнозира и друг вид спортни събития, като баскетболни мачове, тенис или волейболни срещи, но в страницата Efbet прогнози, главно място заемат футболните мачове.

Най-широко засегнати в прогнозите на Жаклин са шампионатите и турнирите от Европа, защото родния спортен журналист се опитва да прогнозира най-интересните футболни мачове, тези които вълнуват най-много повечето фенове.

В този ред на мисли, ако чакате с голямо нетърпение някоя дерби среща, то журналиста ще е намерил мястото и в анализа си.

В “Право в целта”, се споменават най-вече събиятията от следните турнири:

България – първата професионална лига
Германия – най-елитното издание на Бундеслигата
В Англия, разбира се Висшата лига
Испанската Ла Лига

И не напоследно място топ европейските турнири:
Лига Еропа и Шампионската лига

В рубриката се споделят и анализи и от първенствата извън стария континент.

Къде се намират въпросните Efbet прогнози

Рубриката се намира в отделен сайт. Най-лесно ще откриете линк към нея през началната страница в уебсайта на Efbet, където достатъчно често има връзка водеща до прогнозите. Когато влезете в страницата с прогнози, те са разделени за всеки отделен ден в един пост и просто трябва да отворите тази дата, която желаете.

Друг достъпен начин е да влезете на адрес prognozi.efbet.com.

Какво точно представлява рубриката

Голям плюс е вида, в който се представят прогнозите. Те не са просто списък с написана за всеки мач, прогноза от рода на 1×2, а представляват статия съдържаща анализ, обръщащ внимание на всеки мач поотделно.

Прогнозите са добре аргументирани и обяснени. Специалиста вкарва информация обоснована на статистики и факти. На челна позиция стой най-сигурното му предположение.

Контекста на статиите е забавен и написан като от залагащ за залагащ, така че да ви е интересно да ги четете. Това се дължи на големия опит на експертът.

Още нещо доста полезно е даването на коефициенти за всеки различен изход от двубойте. Анализатора на Ефбет, освен че предоставя аргументирана прогноза за всеки мач, който прогнозира, оставя и реален коефициент за прогнозата, която е дал.

По този начин може да се избере, някое от събитията и да се играе направо в платформата за онлайн залози на хазартния сайт.

Жаклин Михайлов – кой е той

Водещия на рубриката Жаклин Михайлов е опитен спортен журналист, роден през 1963 год. Богатия му опит в областта включва писане на спортни статии за най-популярните издания в страната. Той е основателя и бившия директор на спортния вестник Меридиан Мач. Бил е и продължава да е редактор в някой много интересни списания и сайтове.

Днес той води рубриката с прогнози Ефбет(efbet prognozi) – “Право в целта”. Прогнозите, които пише в нея са със завидна успеваемост от около 70 до 90%.