Ефбет виртуални залози

Вземете Efbet бонус от 210 лева

Посети Efbet

С развиването на технологиите, виртуалните залози навлизат изключително бързо. Те печелят милиони привърженици из цял свят, а от скоро и у нас. Букито, което първо пусна опцията за виртуални залагания в България е добре познатия роден оператор Efbet. Прочети информация и мнения за Efbet.

Букмейкърите постоянно подобряват по някакъв начин секциите с виртуални спортове, които предоставят на своите клиенти. Същото важи и за раздела на Ефбет виртуални спортове.

Направени като реалистично онлайн копие на много от истинските спортни занимания, тези виртуални спортове стават все по-търсени. Характерното за тях, в общи линии са бързите мачове, който продължават около минута-две. Също така и бързата смяна на събитията.
По-просто казано, имате възможност да играете на всяка минута, отново и отново, стига да пожелате. По този начин имате шанса да залагате когато си поискате, а не само когато са налични реалните мачове. Така вие разполагате с контрола, кога и колко често да правите залагания и не се налага да чакате изобщо.

Ако залагането ви носи наслада, то определено не пропускайте Ефбет виртуални спортове.
Заслужава си да се каже, че раздела с виртуални спортове от Efbet, притежава софтуер на една от най-надеждните и популярни разработчици в тази ниша и така предоставя на потребители на онлайн платформата си, висококачествени игри.

Всички типове спорт в секцията Еfbet виртуални спортове

Тук се съдържат 6 основни вида игри, които са най-предпочитаните. Ще ви опишем подробно, най-важното за тях.

Ефбет виртуален футбол

Нямаше как да минем без най-известният спорт – футбола. Той е наличен във виртуалния раздел на Ефбет и е с доста богато съдаржание от срещи, през малък интервал от време. Двубойте, както обикновенно се състоят от 2 полувремена, но по минута и половина – общо 3. Наблюдаването на самия двубой се случва директно в сайта. Звуковите ефекти и графиките, допринасят за това да се чувствате, все едно гледате реален футболен мач. Коефициентите по-нищо не изостават от тези на реалния футбол, като тук и най-затвърденият аутсайдер може да се превърне в победител.

Евро купа

Тя представлява типичния футболен турнир. Участници в него са Европейските национални тимове. Тук на лице са коефициенти, по-високи от колкото в нормалните футболни залози.

<h3Виртуален тенис

Във виртуалното портфолио на хазартния сайт е наличен и тениса. Картината и звука е на високо ниво и може да пресъздаде успешно, усещането за гледането на реален тенис. Повечето коефициенти на този виртуален спорт, не изостават от истинският такъв, а дори ги превъзхождат. По подобие на офлайн тенисът и тук протокола на развитие на шампионата е същият. Идентични са и видовете залози, достъпни за направа.

Виртуален баскетбол

Това е поредната невероятно релистична опция от Efbet. Виртуалните баскетболните срещи са разделени на етап преди мача и 4 по време на него. Общото времетраене на едно събитие е 150 секунди. Между частите има почивка. В тази секция найменованията на тимовете, са еднакви с тези на истинските отбори. Когато преминат кръговете, сезона се сменя. При равенство, мачът се доиграва в продължение.

Виртуални надбягвания

Те се поделят на два типа, но основния замисъл е еднакъв.

Надпревари с кучета

Първата интересна възможност за игра са виртуалните надбягвания с кучета. При тях може да правите вашите залози преди началото и докато протича самата надпревара. Както при всички останали и при този електронен спорт изненадите са често срещани.
Конни надбягвания
В тази част на сайта за онлайн залагания, пред вас виждате цялата статистика за конкретното виртуално състезание с коне и в рамките на 60 сек.
трябва да посочите вашите фаворити. Изненадите са много чест завършек на тези виртуални надбягвания с коне, така че си заслужава да пробвате късмета си.

Какви са опциите за игра в секция Ефбет виртуални спортове

Това че са електронни, ни най-малко не ги различава от истинските спортни събития. Пазарите при тях са не по-малко разнообразни.
При прогнозиране на футбол, имате право да избирате между традиционните опции – Те са Под или Над 2,5 гола. Друга класическа е точен резултат, хендикапа и разбира се крайният изход.

Що се отнася до баскетбола и тенисът, важат отлично познатите ви класически възможности за игра.
Виртуалната надпревара с коне и кучета позволява, на играчите в уебсайта на Ефбет, да залагат на победителя в дадената надпревара или на няколко от първите, които финишират.

Виртуални залози в Ефбет – Финални думи

Нашият съвет за този тип залагания е да търсите изненадите, защото всъщност залагането на виртуалните спортове е просто игра на късмет, а не толкова, като обоснованите на статистики, прогнози за истинските мачове. Това е така, защото те биват командвани изцяло от компютърен софтуер.

Разбира се това не пречи по-никакъв начин на тръпката от играта и дори в някаква степен я прави по-добра от истинските залози, заради големия и непрестанен наплив от виртуални събития, всяко от което с различен развой.

Ако обичате тръпката от залаганията то непременно опитайте виртуалните залози.

Подробен анализ на всички раздели:

Efbet бонуси
Efbet мобилни
Efbet казино
Efbet спорт
Efbet регистрация
Еfbet депозит
Efbet залози на живо
Efbet ТВ на живо
Efbet cash out
Efbet покер
Efbet контакти
Efbet собственик
Efbet залог по телефона
Efbet affiliate
Efbet прогнози