Ефбет виртуални залози

Вземете Efbet бонус от 210 лева

Посети Efbet

С развиването на технологиите, виртуалните залози навлизат изключително бързо. Те печелят милиони привърженици из цял свят, а от скоро и у нас. Букито, което първо пусна опцията за виртуални залагания в България е добре познатия роден оператор Efbet. Прочети пълна информация и мнения за Efbet.
Букмейкърите постоянно подобряват по някакъв начин секциите с виртуални спортове, които предоставят на своите клиенти. Същото важи и за раздела на Ефбет виртуални спортове.
Направени като реалистично онлайн копие на много от истинските спортни занимания, тези виртуални спортове стават все по-търсени. Характерното за тях, в общи линии са бързите мачове, който продължават около минута-две. Също така и бързата смяна на събитията.
По-просто казано, имате възможност да играете на всяка минута, отново и отново, стига да пожелате. По този начин имате шанса да залагате когато си поискате, а не само когато са налични реалните мачове. Така вие разполагате с контрола, кога и колко често да правите залагания и не се налага да чакате изобщо.
Ако залагането ви носи наслада, то определено не пропускайте Ефбет виртуални спортове.
Заслужава си да се каже, че раздела с виртуални спортове от Efbet, притежава софтуер на една от най-надеждните и популярни разработчици в тази ниша и така предоставя на потребители на онлайн платформата си, висококачествени игри.

Всички типове спорт в секцията Еfbet виртуални спортове

Тук се съдържат 6 основни вида игри, които са най-предпочитаните. Ще ви опишем подробно, най-важното за тях.

Ефбет виртуален футбол

Нямаше как да минем без най-известният спорт – футбола. Той е наличен във виртуалния раздел на Ефбет и е с доста богато съдаржание от срещи, през малък интервал от време. Двубойте, както обикновенно се състоят от 2 полувремена, но по минута и половина – общо 3. Наблюдаването на самия двубой се случва директно в сайта. Звуковите ефекти и графиките, допринасят за това да се чувствате, все едно гледате реален футболен мач. Коефициентите по-нищо не изостават от тези на реалния футбол, като тук и най-затвърденият аутсайдер може да се превърне в победител.

Евро купа

Тя представлява типичния футболен турнир. Участници в него са Европейските национални тимове. Тук на лице са коефициенти, по-високи от колкото в нормалните футболни залози.

<h3Виртуален тенис

Във виртуалното портфолио на хазартния сайт е наличен и тениса. Картината и звука е на високо ниво и може да пресъздаде успешно, усещането за гледането на реален тенис. Повечето коефициенти на този виртуален спорт, не изостават от истинският такъв, а дори ги превъзхождат. По подобие на офлайн тенисът и тук протокола на развитие на шампионата е същият. Идентични са и видовете залози, достъпни за направа.

Виртуален баскетбол

Това е поредната невероятно релистична опция от Efbet. Виртуалните баскетболните срещи са разделени на етап преди мача и 4 по време на него. Общото времетраене на едно събитие е 150 секунди. Между частите има почивка. В тази секция найменованията на тимовете, са еднакви с тези на истинските отбори. Когато преминат кръговете, сезона се сменя. При равенство, мачът се доиграва в продължение.

Виртуални надбягвания

Те се поделят на два типа, но основния замисъл е еднакъв.
Надпревари с кучета
Първата интересна възможност за игра са виртуалните надбягвания с кучета. При тях може да правите вашите залози преди началото и докато протича самата надпревара. Както при всички останали и при този електронен спорт изненадите са често срещани.
Конни надбягвания
В тази част на сайта за онлайн залагания, пред вас виждате цялата статистика за конкретното виртуално състезание с коне и в рамките на 60 сек. трябва да посочите вашите фаворити. Изненадите са много чест завършек на тези виртуални надбягвания с коне, така че си заслужава да пробвате късмета си.

Какви са опциите за игра в секция Ефбет виртуални спортове

Това че са електронни, ни най-малко не ги различава от истинските спортни събития. Пазарите при тях са не по-малко разнообразни.
При прогнозиране на футбол, имате право да избирате между традиционните опции – Те са Под или Над 2,5 гола. Друга класическа е точен резултат, хендикапа и разбира се крайният изход.
Що се отнася до баскетбола и тенисът, важат отлично познатите ви класически възможности за игра.
Виртуалната надпревара с коне и кучета позволява, на играчите в уебсайта на Ефбет, да залагат на победителя в дадената надпревара или на няколко от първите, които финишират.

Виртуални залози в Ефбет – Финални думи

Нашият съвет за този тип залагания е да търсите изненадите, защото всъщност залагането на виртуалните спортове е просто игра на късмет, а не толкова, като обоснованите на статистики, прогнози за истинските мачове. Това е така, защото те биват командвани изцяло от компютърен софтуер.
Разбира се това не пречи по-никакъв начин на тръпката от играта и дори в някаква степен я прави по-добра от истинските залози, заради големия и непрестанен наплив от виртуални събития, всяко от което с различен развой.
Ако обичате тръпката от залаганията то непременно опитайте виртуалните залози.