100%
до 200лв.
18+
T&C APPLY
222лв
бонус

Гремио – Васко да Гама

Публикувано на: 2013-11-12

Бразилия

Бразилия
13.11.2013 г., 23:30 ч.

Прогноза – 1
Коефициент – 1.73
Сигурност – 8/10

Гремио посреща Васко да Гама в среща от пореден кръг на бразилската Серия А. В последните два мача между двата тима Гремио доминираше и заслужено спечели. Последният път беше през август, когато дори и като гост Гремио надделяха над Васко да Гама с 3:2. Сега букмейкърските къщи дават предимство на домакините от Гремио. Коефициентът за тях в спортингбет е 1.73, докато гостите получават 5.20. Ставката за равенство е 3.60.

Гремио

Домакините от Гремио са в битката за медалите и ще се борят ожесточено за тях до края на сезона. Всъщност към момента домакините са точно на мястото на бронзовия медал с актив от 54 точки. Наскоро бяха и на второто място, но серия от слаби резултати ги свали на четири точки зад втория. Крайно време е Гремио да почнат да побеждават, защото отборите зад тях напират и ако още 1-2 мача се провалят ще пропаднат още повече в класирането. В последния кръг Гремио логично загубиха от доминанта през този сезон Крузейро, но сега имат по- лесен съперник и са длъжни да се върнат към пътя на победите.

Васко да Гама

Гостите са доста назад във временното класиране и нищо чудно в крайна сметка да изпаднат. Васко да Гама са на последното място, което дава право на участие в Серия А и догодина – 16-ото, но са само на точка пред 17-ия и 18-ия. Както сами се убеждавате, сезонът за Васко да Гама е много слаб. В последните си 15 срещи имат само три победи. Всъщност те през целия сезон имат само девет победи. Едва три от тези девет победи са станали като гост, така че е много малко вероятно да видим сега още една.

Прогноза

Класата на домакините изглежда е доста по- висока от тази на сегашния им съперник. Все пак единия отбор е на 3-о място, докато другия е чак н 16-о. И докато домакините ще се борят за разпределението на медалите, гостите ще се мъчат да оцелеят. И с допълнение на това, че отборът на 3-о място е домакин, цялата ни логика сочи само едно – победа за домакините. Ще се доверим на логиката и статистиката и ще заложим за фаворита. Прогноза 1.