100%
до 200лв.
18+
T&C APPLY
222лв
бонус

ФХ Хафнарфьордур – Аустрия Виена

Публикувано на: 2013-08-06

Шампионска лига
07.08.2013 г., 19:00 ч.

Прогноза – 2
Коефициент – 1.80
Сигурност – 8/10

Шампионска лига логоРеваншите от третия предварителен кръг на Шампионска лига ни предоставят много интересни опции за залог. Една такава добра опция е реваншът между исландския Хафнарфьордур и австрийския Аустрия Виена. Добро място за поставяне на залог за тази, а и за други срещи е bet365. Специално в този мач разликата в класите изглежда прекалено голяма. Ако си позволим да направим едно такова сравнение, исландският тим е на  нивото на родната Б група, докато тимът на Аустрия Виена спокойно може да стане шампион в А група.

Хафнарфьордур

Тимът със сложното име заема челната позиция в първенството на Исландия след изиграни 14 мача, то трябва да се име предвид, че преките му конкуренти имат по два изиграни по- малко мача. Въпреки това представянето на родна земя на Хафнарфьордур може да се окачестви като доста прилично. Има голяма вероятност да спечелят за втори пореден път първенството, но това не трябва да се приема като голям успех, защото клубният футбол в Исландия е един от най- слабо развитите в цяла Европа. Във втория предварителен кръг на ШЛ Хафнарфьордур отстраниха литовския Екранас с общ резултат 3:1

Аустрия Виена

Шампионът на Австрия не започна особено убедително новия сезон, като от началото му има 1 победа, 1 загуба и 1 равенство в местното първенство, което към момента му отрежда 6-тата позиция във временното класиране. В отбора се състезават много силни играчи, част от тях национали на своите страни. Емблемата на Аустрия Виена защитават бивши и настоящи национали на Австрия, Чехия, Словения, Хърватия и Австралия.

Прогноза

Безспорно разликата между двата тима е голяма. Австрийкият тим струва около 15 пъти повече от сегашния си съперник. Затова е и странно, че първата среща завърши със само минимална победа за Аустрия – 1:0. Това задължително ще накара играчите на този отбор да подходят максимално сериозно за този мач и треньорът ще пусне всички най- добри налични състезатели. Въпреки че и равенство им стига, сигурни сме, че отборът от Виена ще се опита да спечели този мач. Едно на ръка, че ако не победи  би било позорно за клуба, а и победата е задължителна, за да се трупа по- сериозен коефициент и да имат възможност и догодина да играят с толкова леки съперници. Прогноза 2.