100%
до 200лв.
18+
T&C APPLY
222лв
бонус

Хърватия – Исландия

Публикувано на: 2013-11-18

FIFA-World-Cup-2014

Баражи за СП
19.11.2013 г., 21:15 ч.

Прогноза – Исландия да се класира
Коефициент – 4.33
Сигурност 4/10

 

 

 

Една голяма сензация се пече в баражите за Световното в Бразилия. Исландия е на път за пръв път в своята история да се класира за финали на Световно първенство. Разбира се, това няма да бъде никак лесно и сега всички очакват хърватите да си вземат срещата. Но ние смятаме, че чудото е възможно в тази двойка и ще заложим за него. А невъзможни неща няма. както сигурно си спомняте, първата среща завърши 0:0, което означава, че победа за гостите или голово равенство класират Исландия за Бразилия. Хърватите трябва да се мъчат да не допуснат гол, което ще им бъде доста трудно. Като изключим директния сблъсък помежду им от петък, хърватите седем поредни мача са допускали попадение, докато исландците също седем мача са вкарвали поне един гол.

 

Хърватия

Хърватите стигнаха до бараж, след като завоюваха второто място в група с Белгия, Сърбия и Шотландия. Началото за хърватите беше отлично, но в последните няколко мача показаха слаби игри и се провалиха неведнъж. Те в последните си 4 мача не успяха да вземат нито една победа! И не само това, в тези си четири мача имат три загуби. Само един от тези мачове беше срещу доминанта Белгия, всичките други провали станаха срещу по- слабички съперници.

 

Исландия

Исландците, както сами се досещате, също станаха втори, като бяха заедно в група с Швейцария, Словения, Норвегия, Албания и Кипър. В последните си четири мача в групата, за същия период, в който хърватите се провалиха, Исландия изкова правото си за участие на бараж. С двете си победи в тях и двете равенства срещу силни съперници като Швейцария и Норвегия, гостите доказаха на футболна Европа, че заслужават да играят на бараж. Вече 6 поредни мача Исландия няма загуба. Като гост исландците не са губели повече от година.

 

Прогноза

Признаваме, че домакините са отбора с по- класните играчи, но това не означава, че гостите нямат шансове, напротив. Всички очакват домакините да спечелят и това неминуемо ще доведе до притеснение в редиците им. Прекалено големите очаквания винаги са вредни, а очакванията за задължителна победа тежат още повече. Затова смятаме, че има голям шанс да видим изненадата на плейофите в тази двойка. Прогноза – Исландия да се класира. Коефициент 4.33 в bet365.