100%
до 200лв.
18+
T&C APPLY
222лв
бонус

Интер Турку – ВПС Вааса

Публикувано на: 2013-09-19

Финландия
20.09.2013 г., 18:30 ч.

Прогноза – 2
Коефициент – 2.75
Сигурност – 6/10

29-ят кръг на финландското първенство среща футболните тимове на Интер Турку и ВПС Вааса. Домакините имат сериозно историческо предимство в преките двубои, но сега състоянието им е трагично и едва ли миналите успехи ще им помогнат. Гостите ще трябва да играят срещу историята, но мотивацията и самочувствието от добрите им игри напоследък ще им дадат крила.

Интер Турку

Интер са един от традиционно силните тимове във Вейкауслигата, но моментната им форма си е направо трагична. В последните си 10 мача домакините записаха една единствена победа. Благодарение на тези си резултати сега Интер заемат 11-ата предпоследна позиция. Освен това, Интер са и и сред най- слабите домакини, като са спечелили едва четири от 14-те си домакински двубоя. Все пак едва ли ще изпаднат от Вейкауслигата, тъй като последният 12-ти тим е на 10 точки зад тях, а във финландското първенство единствено последният отпада. До края остават само пет кръга. Което пък от своя страна значи, че мотивацията на Интер Турку ще бъде силно занижена за оставащите мачове.

ВПС Вааса

Гостите са на другия полюс в класирането. Към момента те седят на третото място в таблицата и ако успеят да го задържат, ще имат право на участие в Лига Европа, което е и голямата цел пред тима. Гостите допуснаха поредица от неубедителни игри, но в последните два кръга се реваншираха на феновете си и записаха две победи, които за сега им дават три точки преднина пред четвъртия МИПА.

Прогноза

За домакините сезонът почти приключи и то доста неуспешно. За гостите обаче тепърва предстоят най- решителните битки и една от тях е тази. Със сигурност мотивацията при играчите на Оли Хутунен ще бъде на максимално ниво. Европа е голямата мечта при гостите и ако искат да я постигнат, трябва да победят в този мач. А от наша гледна точка, коефициентът за 2-ка е много съблазнителен – 2.75 в bet365. Прогноза 2.