100%
до 200лв.
18+
T&C APPLY
222лв
бонус

Камерун – Тунис

Публикувано на: 2013-11-16

FIFA-World-Cup-2014

Баражи за СП
17.11.2013 г., 16:00 ч.

Прогноза – 1
Коефициент – 1.70
Сигурност – 8/10

Камерун и Тунис кръстосват шпаги в най- решителният си мач, който ще реши кой от двата отбора ще участва догодина на Световното в Бразилия. Първата среща завърши с нулево реми и сега цялата драма предстои за мача в Камерун.

Камерун

Домакините стигнаха до този етап на надпреварата за Бразилия, след като завършиха групата си с убедителна преднина пред Либия и Конго след като в шестте си среши имат четири победи, равенство и загуба. Отборът на Камерун по принцип е един от най- стойностните на африканския континент и това им поколение не е изключение. В състава на домакините личат имена на суперзвезди като Самуел Ето’о от Челси, Алекс Сонг от Барселона, Николас Николу от Марсилия, Беноа Асуе Екото от КПР, Стефан Мбия от Севиля и други класни състезатели. Целият отбор на Камерун се подвизава по европейските терени, по- голямата част от които са от големи отбори в големите първенства. Само като изброихме горните имена, вече трябва да ви е станало ясно за колко сериозен отбор си говорим.

Тунис

Гостите също спечелиха много убедително групата си, но истината е, че те бяха хвърлени в една от най- леките групи. Съперниците им бяха Капо Верде, Сиера Леоне и Екваториална Гвинея, които не би трябвало да са проблем за отбор, който все пак поддържа някакво прилично ниво, каквито са тунизийците. Казваме прилично, защото определено нивото им е доста далеч от това на сегашния им противник. Нито един от играчите им не е познат на широката публика, въпреки че част от избраниците на селекционера все пак играят в добри отбори. Познати е възможно да ви бъдат Сабер Калифа от Марсилия и Карим Хаджи от Щутгарт.

Прогноза

Прогнозираме по- класният тим да спечели срещата си. Няма нищо по- нормално от това, а и ние не искаме да загубим от Световното Ето’о и Алекс Сонг, така че стискаме палци за домакините. Коефициентът за тях, който намерихме в sportingbet, никак не е лош – 1.70. Прогноза 1.