200%
до 100лв.
18+
T&C APPLY
222лв
бонус

Копенхаген – Галатасарай

Публикувано на: 2013-11-04

Шампионска лига
05.11.2013 г., 21:45 ч.

Прогноза – 2
Коефициент – 1.95
Сигурност – 7/10

Един от най- големите аутсайдери в тазгодишното издание на Шампионската лига Копенхаген приема турския Галатасарай, който към момента има огромни шансове да продължи към 1/8-финалите, стига да вземе очакваните три точки в тази среща. Към момента Галатасарай са на 2-о място с четири точки, докато датчаните имат само един пункт и резонно са на последната позиция. Коефициентите за този мач в онлайн букито sportingbet са: 1- 3.80, Х- 3.60, 2- 1.95. Двата отбора съвсем наскоро се срещнаха, когато Галатасарай спечели без много затруднения с 3:1.

Копенхаген

Домакините не се представят добре през тази кампания и са доста назад в подреждането на датското първенство. Отборът от едноименния град има само пет спечелени срещи от общо 14 изиграни. Щом се провалят в не чак толкова силното датско първенство, убедителните им загуби в Шампионската лига са напълно нормални. Всъщност загубите са само от последните два кръга, в първия кръг успяха да измъкнат равенство от Ювентус. Равенство, което между другото много помага на сегашния им противник. Но така като гледаме програмата на датчаните, много трудно ще стигнат до второ такова постижение.

Галатасарай

Гостите са по стабилни в тяхното си първенство и поддържат място в челото. Но големият им удар този сезон става на европейската сцена, където сега имат страхотния шанс да стигнат до елиминационната фаза. Програмата е много удобна за Галата, които ако успеят сега да си вземат трите точки, е твърде вероятно да натрупат пет точки аванс пред Ювентус, което два кръга преди края би значило много. Не всеки ден се случва на турския тим да играе 1/8 финал, така че трябва да се възползват от шанса си.

Прогноза

Гостите ще бъдат пределно мотивирани да вземат трите точки от Копенхаген по горепосочената причина. В тима на гостите има наистина страхотни играчи, които би трябвало да могат да победят по- скромния тим на Копенхаген. Мотивацията, класата, формата и историята са на страната на гостите. Ние също. Знак 2.