300%
до 30лв.
18+
T&C APPLY
300%
до 30лв.
300%
до 30лв.
222лв
бонус
18+
T&C APPLY

Левски – Локомотив София

Публикувано на: 2013-10-03

България
04.10.2013 г., 15:00 ч.

Прогноза – Х2
Коефициент – 3.40
Сигурност – 4/10

Футбол от БългарияЛевски и Локо София ще открият поредния кръг на българската А група. И домакините, и гостите започват да излизат от кризата, в която бяха в началото на първенството (а и преди него), и започват малко по малко да се изкачват в класирането. Букмейкърите определят като абсолютен фаворит тима на Левски, което е малко странно с оглед на липсата на стабилност в този отбор. Затова ние ще потърсим залог Локомотив да не загуби този мач. Двата отбора са се срещали многократно през последните години, като в последните 15 преки двубои Локомотив е губил само 5 пъти и то във времена, когато Левски бяха много по- силни.

Левски

Всички знаем за ужасното начало на Сините, но е факт, че последните три кръга домакините печелеха срещите си, въпреки че не блестяха особено в игра. Все пак определено са по- добре от началото на сезона, защото просто по- зле няма как да са. И трите победи обаче бяха срещу отбори, които са в зоната на изпадащите и са с доста ниски възможности към момента. Затова е твърде рано да говорим за някаква голяма стъпка напред в играта на Сините.

Локомотив София

Локомотив също започнаха сезона, което всъщност си е в продължение на миналия, по ужасно слаб начин, но в последните си срещи показват израстване в играта си. В последния кръг се справиха с Нефтохимик като гост, а преди това бяха много близо да откраднат нещо от водача в класирането и хегемон в първенството Лудогорец. Преди това направиха равен с Черно Море като гост, а още по- преди това победиха Берое. Изключвайки мача с Нефтохимик, Локомотив в три поредни срещи показаха, че могат да играят силно срещу силните.

Прогноза

Левски играят много трудно на ст. Георги Аспарухов, доказателство за което е, че имат само една победа от май месец насам и то победата е срещу Нефтохимик. Не знаем защо букмейкърите са толкова убедени в успеха на домакините, но ние не сме. Ако искате да опитате победа за Локомотив, коефициентът е повече от добър – 11.00. Но и този за двоен шанс също си заслужава – 3.40 (коефициентите са от бет365 футбол). Такава е и нашата прогноза – Х2.