100%
до 200лв.
18+
T&C APPLY
222лв
бонус

Люксембург (до 21) – Грузия (до 21)

Публикувано на: 2013-09-04

Квалификации за ЕП до 21 г.
05.09.2013 г., 19:00 ч.

Прогноза – 2 (-1.5 ХК)
Коефициент – 1.95
Сигурност – 7/10

футболни прогнози 1x2В една много любопитна среща от група 3 на квалификациите за следващото младежко европейско се изправят тимовете на Люксембург и Грузия.

Люксембург (до 21)

Домакините са един от най- слабите младежки отбори в цяла европа. Всъщност повечето от момчетата, играещи в момента за младежкия национален тим, след 1-2 години сигурно въобще няма да играят футбол на ниво по- високо от квартални мачове. Интересното е, че гарнитурата на тази страна до 21 години е регистирала само и единствено загуби в последните 4 години. Последният случай, в който този отбор не е губил, е от 4 септември 2009 г., когато побеждава Босна и Херцеговина с 1:0. Сега обаче играчите от този състав са на по 24-25 години, а сегашните младежи не се вижда как ще повторят подобен успех. Последната им среща беще през юни тази година, когато младите национали на Люксембург загубиха с 1:7 от Словакия.

Грузия (до 21)

Грузинските младежи естествено също не са сред най- добрите европейски отбори, но все пак нивото там е съвсем различно. Дори и сега с оглед на сравнително леката група им се отваря възможност да атакуват квота за европейското. В състава на грузинците личат имената на играчи, състезаващи се в отбори като Витес, Рубин Казан, Сконто Рига, датския АГФ. Именно двойката от Витес и футболистът на Рубин се считат за най- добрите играчи на тима. Повечето от играчите все пак играят в местното първенство, но клубовете им дават достатъчно шансове за изява.

Прогноза

Във осем от всичките си десет мача през миналия сезон Люксембург загубиха с поне 3 гола разлика. Интересното е, че двата останали мача са срещу България, но все пак и нашите лъвчета ги победиха и в двата мача с 3:1 и 3:2. Сега за да ни се покрие залога не ни трябват 3 гола разлика, а само 2. Не лошият тим на грузинзците едва ли ще има проблем да направи такава разлика срещу напълно аматьорския състав на домакините. Още повече като се има предвид колко зле зе представят домакините у дома. Последните им пет мача вкъщи са само загуби с голова разлика 4:24. Прогноза победа за гостите с поне два гола разлика. С оглед на всички факти, коефициентът за този залог в Sportingbet (1.95) ни изглежда невероятно примамлив.