100%
до 200лв.
18+
T&C APPLY
222лв
бонус

Скандал в Манчестър Юнайтед: Сър Алекс Фъргюстън избухна и напсува журналист

Публикувано на: 2011-08-09

Дали не дойдоха в повече нервите на мениджъра на Юнайтед? След разгорещен спор с журналиста Боб Кас, сър Алекс не сдържа гнева си и изруга без въобще да се замисли. Кас, който от дълги години е свързван със света на спорта и в момента работи в ” Дейли Мейл”, следи от известно време играта на Манчестър,

както и турнето им, което се осъществява в Америка.

Наскоро публикува статия за “червените дяволи”, свързана с един от последните мачове на тима, в който се изправя срещу Барселона. Именно тази статия разгневи мениджъра на Юнайтед и го накара да търси обяснение от Кас.

Фърги попита директно: “Какви са тези шибани неща, който пишеш за отбора ми? “След реакцията на сър Алекс репортерът започна да се оправдава и заяви, че не е възнамерявал да прати точно в този вид статията и че се е получило недоразумение.

Кас дори предложи да покаже копие от своята статия, но Фъргюсън отказа да приеме оправданията му и даже направи следното заключение: “Ти и весникът ти може да се шибате.”

В своята статия Кас говори за привличането на футболиста Уесли Снайдер от Интер в тима на Юнайтед, точно това предизвика гнева на сър Алекс. Точно тогава се появява и изказването на Фъргюсън, в което заявява, че ако футболиста на Интер иска да се присъедини към отбора трябва да приеме условията на “червените дяволи” ако не не би могло да се получи споразумение между двете страни.

Сър Алекск Фъргюсън застава начело на Манчестър Юнайтед през 1986 година като печели единайсет титли, пет купи на страната и две на лигата. Едно от най-запомнящите му достижения с отбора на “червените дяволи” е финала през 2008 година на Шампионска лига, който се състоя в Москва.

Тогава Манчестър победиха отбора на Челси след оспорвана игра и дузпи.