300%
до 30лв.
18+
T&C APPLY
300%
до 30лв.
300%
до 30лв.
222лв
бонус
18+
T&C APPLY

Мексико – Камерун

Публикувано на: 2014-06-13

June-13-12PMexicoVsCameroon_new

Другият двубой от програмата на група „А” на Световното противопоставя един срещу друг съставите на Мексико и Камерун. Мачът на „Арена дас Дунас” в Натал ще започне в 19:00 часа българско време.

Отборът на Мексико, заедно с този на Хърватска, е считан за вторият тим, чиито шансове да премине групата са най-реални след тези на абсолютния фаворит Бразилия. „Ацтеките” трябва  да надскочат себе си, тъй като въпреки че са един от най-редовните участниците на мондиалите, в последните пет поредни издания на световните първенства силите им стигаха само до осминафиналната фаза. Мексико се класира на най-престижния турнир, след като завърши на 4-то място в своята квалификационна зона КОНКАКАФ и така тимът игра бараж срещу Нова Зеландия, където играчите на Мигел Ерера победиха безпроблемно в двата мача с по 5:1 и 4:2. Мондиалът ще пропусне офанзивният халф на мексиканския Леон Луис Монтес, който се контузи в контролата срещу Еквадор, спечелена от „ацтеките” с 3:1.

Съставът на Камерун все пак ще започне своето седмо участие на световни финали, въпреки че до последно африканският отбор бе разтъсван от проблеми между футболисти федерация заради финансовите претенции на играчите във връзка с размера на премиите, които трябва да получат за изявите си на Мондиала. В крайна сметка проблемът между двете страни бе разрешен и сега четирикратният шампион на Африка, който е считан за аутсайдер в група „А”, ще се постарае да докаже на специалистите, че неправилно е отписван.  Възпитаниците на Фолкер Финке изиграха четири контроли преди Мондиала, като победиха с 2:0 Македония, след това допуснаха загуба от Австрия с 1:2 преди да дойде равенството срещу Германия с 2:2 и успехът над Молдова с 1:0.

Прогноза: Под 2,5 гола