Милан – Лацио

Публикувано на: 2013-10-29

Италия
30.10.2013 г., 21:45 ч.

Прогноза – 1
Коефициент – 1.75
Сигурност – 8/10

Въпреки че и двата отбора на практика се провалят този сезон, сблъсъкът между тях все пак можем да го наречем дербито на междинния кръг. Или поне едно от двете дербита, защото по същото време играят Фиорентина и Наполи. Но да се върнем на този сблъсък. Милан се представя много успешно срещу този си съперник на Сан Сиро. Последните два мача там завършиха с победи за Росонерите и то с убедителни резултати – 3:0 и 3:1.

Милан

Както знаете домакините са един от най- големите италиански отбори, но през този сезон по никакъв начин не го показват. Спечелиха само 11 точки от 9-е си двубоя, което със сигурност е кошмарно за всички на Сан Сиро. Трябва обаче да отчетем, че Милан започнаха и миналия сезон по подобен лош начин, но след това се вдигнаха и стигнаха до тройката. Вдигането им започна някъде в тази част на сезона. Освен това и вече Росонерите правят някои добри срещи. Все пак само преди седмица направиха равен на Барселона и дори можеше да ги победят. Така че не трябва от сега да отписваме Милан, те винаги могат да се върнат в битката за челото.

Лацио

Лацио започнаха сезона по подобен начин на противника си, но възможностите на Римските орли по принцип са по- малки от тези на Милан, така че при тях това е донякъде разбираемо. Трябва да обърнем внимание обаче на много слабото представяне на Лацио като гост. Те спечелиха едва една точка в 4-е си гостувания, което е наистина проблематично. Явно атмосферата на Олимпико им влияе добре, но навън са пълна дупка.

Прогноза

Милан би трябвало да победят спокойно този си противник на Сан Сиро. Представянето на Росонерите у дома не е никак лошо, там те имат три победи от четири мача. Проблемите им са извън Милано, където все още нямат победа, но за тяхна радост сега ще се радват на подкрепата на привържениците. И Лацио имат същия проблем, но сега те ще гостуват, така че залагаме за домакина. Прогноза 1. Коефициент в sportingbet – 1.75.