Модена – Виртус Ланчияно

Публикувано на: 2013-10-31

Италия
01.11.2013 г., 19:00 ч.

Прогноза – 2
Коефициент – 4.00
Сигурност – 4/10

Слабо представящата се през този сезон Модена приема водача в класирането Виртус Ланчияно. Гостите вече имат цели 10 точки преднина пред домакините, въпреки че са минали само 11 кръга. Двата отбора се срещнаха два пъти през миналия сезон, когато и двата мача завършиха без победител. На стадиона на Модена срещата завърши с резултатното 2:2. Сега, въпреки голямото предимство в резултатите и точките, букмейкърите дават много по- голям коефициент за гостите. Коефициент, от който смятаме да се възползваме. В една от най- големите букмейкърски къщи bet365 ставката за знак 2 е 4.00.

Модена

Домакините правят слабичък сезон и имат само 15 спечелени точки в 11 срещи. С това си постижение в момента заемат 9-ата позиция, но има отбори отдолу, на които им предстои да изиграят срещите си от 11-ия кръг. Модена взеха само четири точки в последните си четири мача. В последния кръг загубиха от Специя, но преди това пък победиха Реджина у дома. Прави впечатление, че Модена се представят по- добре като домакин, може би и заради това се определят като фаворити от букитата.

Виртус Ланчияно


Гостите започнаха кампанията леко неубедително, но след това набраха скорост и в последните кръгове мачкат. Имат пет победи в последните си шест мача, с което еднолично оглавиха класирането в италианската Серия Б. И въпреки лошото начало, Виртус Ланчияно все още нямат загубен мач. Виртус са и най- добрият гост в първенството – имат четири победи от пет мача, никой друг тим няма такова постижение. Само един от трите им Х-а станаха като гост, другите като домакин.

Прогноза

Гостите играят по- добрия футбол и незаслужено според нас се подценяват от букмейкърите. Коефициент 4.00 ни се струва повече от добър при залог за водача в класирането срещу намиращия се на 9-а позиция. Предполагаме, че отличните игри на Виртус Ланчияно ще продължат и в този мач. Прогноза 2.